Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után illene elkérnem újra a barátnőm kezét a leendő apósomtól?
Úgy hozta az élet, hogy pár éve az akkor már menyasszonyommal, közös megegyezéssel szakítottunk. Akkor, ezt megelőző, mindent, ahogy illik, elmentem a szüleihez, és elkértem a kezét.
Nagyjából egy éve újra egymásra találtunk, és a szüleivel is jobb a viszonyunk, mint valaha. Szeretném újra megmérni a barátnőm (de furcsa leírni) kezét, csak azt nem tudom, hogy újra megejtsem-e a rituálét, vagy sem.
Mi a véleményetek, mitévő legyek?
Ha romák vagytok, akkor igen, amúgy meg alapból hülyeség ez az egész.
Jó, hogy nem mész oda valami béna verssel, hogy
"Üdv rád és házad népére,
Te jó szántóvető!
Te mindig szívesen fogadsz,
Miként a nyáridő.
Ím, eljöttünk szép lányodért,
Kit vár a vőlegény.
Szívében, mint száz rózsatő,
Virul a halk remény."
2024 van, nem 1902.
Ez két troll, ne foglalkozz velük.
Totál felesleges, véletlen se mondd el, elég a barátnődet megkérni. Egyszer már kiadták neked, az is csak gesztus jellegű volt, elcsépelt lenne kétszer, teljesen jelentőségét vesztené.
Szerintem meg egy szép gesztus. Az én párom is kérte apum "engedélyét" (nyilván jelképesen).
Kérdező, szerintem mondd el leendő apósnak, hogy újra megkérnéd a lánya kezét, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!