Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szakítás után illene elkérnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után illene elkérnem újra a barátnőm kezét a leendő apósomtól?

Figyelt kérdés

Úgy hozta az élet, hogy pár éve az akkor már menyasszonyommal, közös megegyezéssel szakítottunk. Akkor, ezt megelőző, mindent, ahogy illik, elmentem a szüleihez, és elkértem a kezét.

Nagyjából egy éve újra egymásra találtunk, és a szüleivel is jobb a viszonyunk, mint valaha. Szeretném újra megmérni a barátnőm (de furcsa leírni) kezét, csak azt nem tudom, hogy újra megejtsem-e a rituálét, vagy sem.

Mi a véleményetek, mitévő legyek?

nov. 6. 13:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%
Nem a múlt században élünk.
nov. 6. 15:18
 12/19 anonim ***** válasza:
60%

Nő vagyok, ott szakítanék a vőlegényemmel, hogyha ő odaállna apám elé és "elkérne". Mi a f?

És amúgy meg, ha apám nemet mond? Bár mindegy is, nem tárgy vagyok, akit "át kell adni" a leendő férjének, hanem önálló, szabad felnőtt.

nov. 6. 17:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nemtom, en szulok helyeben abszolut nem tudnak komolyan venni ezt a kapcsolatot.

Eljegyzes is volt, aztan szakitas, majd masodik kor…viccnek is rossz.

nov. 6. 18:51
 14/19 anonim ***** válasza:
72%
Már elsőre se kellett volna 🤦😅 Nagyon gáz. Hol vagyunk, a 19. században?
nov. 6. 19:37
 15/19 anonim ***** válasza:
34%
Buz!evagy?
nov. 6. 19:40
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lenne képem ehhez mégegyszer.Kérd meg szimplán a kezét újra ( bár ez is fura) aztán reméljük mostmár eljuttok az esküvőig.
nov. 6. 20:29
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Először lehet aranyos volt, de másodjára teátrális és nevetséges volna. Mondjatok annyit, hogy mégsem bontottátok fel az eljegyzést, azt’ kész.
nov. 6. 20:43
 18/19 anonim ***** válasza:
30%

Ez már elsőre is szánalmas. Mintha valami tárgy lenne, vagy az apja tulajdona amit elkérsz 🤮🤮🤮fúj.

Amúgy meg minek? Ennek a kapcsolatnak mar vége lett, csak erőltetve van.

nov. 7. 02:41
 19/19 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem eleve nem kéne engedélyt kérned. Nem az apja tulajdona. Az még elmegy, ha megemlíted, hogy szeretnéd mostanában megkérni, de max ennyi. Lehetőleg ő ne mondja el a lányának, lelőve a meglepit :D
nov. 11. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!