Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után illene elkérnem újra a barátnőm kezét a leendő apósomtól?
Úgy hozta az élet, hogy pár éve az akkor már menyasszonyommal, közös megegyezéssel szakítottunk. Akkor, ezt megelőző, mindent, ahogy illik, elmentem a szüleihez, és elkértem a kezét.
Nagyjából egy éve újra egymásra találtunk, és a szüleivel is jobb a viszonyunk, mint valaha. Szeretném újra megmérni a barátnőm (de furcsa leírni) kezét, csak azt nem tudom, hogy újra megejtsem-e a rituálét, vagy sem.
Mi a véleményetek, mitévő legyek?
Nő vagyok, ott szakítanék a vőlegényemmel, hogyha ő odaállna apám elé és "elkérne". Mi a f?
És amúgy meg, ha apám nemet mond? Bár mindegy is, nem tárgy vagyok, akit "át kell adni" a leendő férjének, hanem önálló, szabad felnőtt.
Nemtom, en szulok helyeben abszolut nem tudnak komolyan venni ezt a kapcsolatot.
Eljegyzes is volt, aztan szakitas, majd masodik kor…viccnek is rossz.
Ez már elsőre is szánalmas. Mintha valami tárgy lenne, vagy az apja tulajdona amit elkérsz 🤮🤮🤮fúj.
Amúgy meg minek? Ennek a kapcsolatnak mar vége lett, csak erőltetve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!