Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja van a páromnak az összeköltözéssel?
Pont két éve vagyunk együtt a párommal, és míg én szeretnék vele összeköltözni akár már most is, ő csak annyit mond, hogy ő is szeretne majd egyszer. A történethez hozzátartozik, hogy tavaly 2-3 hónapig együtt laktunk szülőknél, de nem volt jó, engem nagyon frusztrált, hogy nem ketten vagyunk. Nagyon sokat veszekedtünk emiatt, és végül a párom akarta, hogy költözzünk szét. Már belátom, hogy ez volt a helyes döntés, és eleve nem is kellett volna szülőknél lakni.
Azóta eltelt több mint egy év, változott a helyzet, és már összetudnánk költözni szülők nélkül. De akármikor felhozom a témát, valahogy mindig ott kötünk ki, hogy egyszer ő is szeretne, de nem most. Nekem ez nagyon fáj, és nem tudom mit gondoljak, mert valahogy kerüli a témát. Ismerősi körünkben azt mondták, hogy lehet fél az elköteleződéstől, mert hosszú ideje én vagyok az első komoly kapcsolata. De félek, hogy más van a háttérben. Múltkor már közöltem vele, hogy én nem tudok együtt maradni vele, mert úgy érzem pont emiatt nem szeret. Ekkor megijedt, hogy ne szakítsak, mert nagyon szeret.
Nem tudom mit gondoljak. Rendesen csinálunk programokat mint egy normális pár, bármikor számíthatok rá, ha segítségre volt szükségem ott volt.
Én 25N, Ő 27F
Én csak azt nem értem miért húzzátok egymás idejét. Ha kiderül, hogy kettesben sem tudtok együtt élni, akkor megtudjátok adni az esélyt egymásnak arra, hogy megtaláljátok a párotokat. Ezt kellene megértenie.
Egyébként én a taktikus megoldást választanám. Nyilván szoktál nála aludni. Mindig viszel pár dolgot, amik egy idő után nyilván ott is maradnak, hogy ne kelljen mindent magaddal cipelni. Egy idő után ottfelejted magad. :) Természetesen ez jobb, ha nem tudatos, de általában adni szokta magát a dolog, hogyha egy pár heti 3-4 éjszakát együtt tölt, cuccaik vannak egymásnál, közös esti programokat csinálnak, akkor a maradék 3-4 éjszakát is együtt tölthetnék már a héten. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!