Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi baja van a páromnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja van a páromnak az összeköltözéssel?

Figyelt kérdés

Pont két éve vagyunk együtt a párommal, és míg én szeretnék vele összeköltözni akár már most is, ő csak annyit mond, hogy ő is szeretne majd egyszer. A történethez hozzátartozik, hogy tavaly 2-3 hónapig együtt laktunk szülőknél, de nem volt jó, engem nagyon frusztrált, hogy nem ketten vagyunk. Nagyon sokat veszekedtünk emiatt, és végül a párom akarta, hogy költözzünk szét. Már belátom, hogy ez volt a helyes döntés, és eleve nem is kellett volna szülőknél lakni.

Azóta eltelt több mint egy év, változott a helyzet, és már összetudnánk költözni szülők nélkül. De akármikor felhozom a témát, valahogy mindig ott kötünk ki, hogy egyszer ő is szeretne, de nem most. Nekem ez nagyon fáj, és nem tudom mit gondoljak, mert valahogy kerüli a témát. Ismerősi körünkben azt mondták, hogy lehet fél az elköteleződéstől, mert hosszú ideje én vagyok az első komoly kapcsolata. De félek, hogy más van a háttérben. Múltkor már közöltem vele, hogy én nem tudok együtt maradni vele, mert úgy érzem pont emiatt nem szeret. Ekkor megijedt, hogy ne szakítsak, mert nagyon szeret.

Nem tudom mit gondoljak. Rendesen csinálunk programokat mint egy normális pár, bármikor számíthatok rá, ha segítségre volt szükségem ott volt.

Én 25N, Ő 27F

2019. júl. 18. 10:52
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Igen vele kellene megbeszélni, de sok helyen meg azt hallom, hogy nem jó nyaggatni mert csak még jobban elzárkózik.
2019. júl. 18. 11:23
 12/33 anonim ***** válasza:
97%

Remek, próbáld ki. Ha képtelen rá, hogy a kettőtöket érintő döntéseket átbeszéljétek, akkor legalább tudod, hogy nem vesztesz vele semmit.

2019. júl. 18. 11:26
 13/33 A kérdező kommentje:
Tehát addig nyaggassam amíg nem kapok normális választ?
2019. júl. 18. 11:32
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy érted, hogy próbáld megbeszélni, akkor igen.

Nem lehet kapcsolatnak nevezni azt a trágyát, ahol ilyen alap dolgokról nem lehet beszélni... ha nyaggatásnak veszi, akkor annyit ér.

2019. júl. 18. 11:39
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem nyaggatni kell,hanem megmondani neki,hogy xy időpontban mikor ráér leültök és megbeszélitek. Aztán leültök és megbeszélitek. Megkérdezed szépen,hogy mit érez,miért van az,mikorra mit tervez,te is elmondod a gondolataid,stb. Ezeket a dolgokat egy kapcsolatban meg kell tudni beszélni. Összeköltözés,házasság,gyerek...alap témák. Régen rossz,ha valaki ezt nyaggatásnak fogja fel.
2019. júl. 18. 11:40
 16/33 anonim ***** válasza:

A normális megbeszélés nem nyaggatás, viszont, ha nyaggatod, minden héten ez a téma, azzal elidegeníted.

Ha ő úgy is egyedül lakik, szivárogj be. Legyen helyed, de aludj ott többet, akár úgy is, hogy csak heti pár napot hagyod magára. Pl. mikor gyűlik a feszültség, olyankor direkt jó, ha nem lógtak egymáson.

2019. júl. 18. 11:40
 17/33 anonim ***** válasza:
87%
Nehogy már egy 27 éves férfi ennyire ne tudja, mit akar! Téged ez nem ábrándít ki? Ez a pasi soha a büdös életben nem fog veled összeköltözni. Jó így neki. Jól érzitek magatokat, de semmi elköteleződés vagy felelősségvállalás. 25 éves vagy, nem vagy már olyan nagyon fiatal, neked is tudnod kell mit akarsz. Szórakozol ezzel a fiúkával, vagy megállapodsz és családot alapítasz egy férfival.
2019. júl. 18. 11:45
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha egy 27 éves férfi két év után nem akar összeköltözni veled még úgy sem, hogy most egyedül él egy lakásban, ahol élhetnétek ketten is (tehát még csak arról sincs szó, hogy egy közös albérlet jelentős plusz kiadás lenne a mostani életviteléhez képest), és ha felhozod a témát, akkor halogat és terel, akkor szerintem érdemes lenne elgondolkoznod arról, hogy nektek mi a közös jövőképetek, vagy hogy van-e egyáltalán.
2019. júl. 18. 11:51
 19/33 anonim ***** válasza:
0%

Attól fél,hogy nem működik az együttélés,és azt hiszi hogy a szülőkkel lakás után a kettesben élés sem menne.Nem hiszem,hogy csak a szülők miatt,vagyis mert velük éltetek,azért veszekettetek akkoriban annyit.

Én nem nyaggatnám,már ha nem akarod elveszíteni.A csesztetére râ lehet unni.És valahol érthető,hogy aggódik,mivel az első összeköltözés nem ment jól.

Tudatosítanám benne,hogy én szeretném,és szóljon,ha ő is ezt akarja.Aztán hagynám.Minél jobban akarsz valamit,anál inkább nem ùgy lesz.

2019. júl. 18. 12:04
 20/33 anonim ***** válasza:

Azért ez nevetséges. Aggódik? Egyem a szívét, akkor beszéljen róla.

Milyen kapcsolat az, ahol a legalapvetőbb alap dolgokról se lehet beszélgetni, mert jujj, mi lesz ha nyaggatásnak fogja fel?

2019. júl. 18. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!