Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha megmondom a páromnak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megmondom a páromnak hogy az esotol félek kifog nevetni? Mit fog gondolni rólam?

Figyelt kérdés

Ha esik az eso es dörög az ég, villámlik én félek nagyon és belebújok a páromba ma reggeel kérdezte miért bújok annyira és nem tudtam neki rá semmit mondani. Nem szoktunk egymásba bújni csak ritkan mert ilyen melegbe nem esik jol

3hónapja koltozunk ossze

2019. jún. 16. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem gaz kutyám is fel az esőtől 😅😂 de a villám tol nem 😂😂😂😆
2019. jún. 16. 19:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem nevetnélek ki, ha felkészületlenül ér, én is frászt kapok egy hangrobbanástól a közelemben, szerintem tök normális reflex. Ha elnézegetem a vihart, akkor nem ijedek meg, mert akkor ugye látom a villámot és tudom, hogy jön a hang is.

32/f

2019. jún. 16. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Amikor esik meg villámlik akkor egy fa alá szoktam állni így kevésbé ázok meg.
2019. jún. 16. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Jobb, ha tud róla :)

Meg két együtt élő ember között legyen már akkora bizalom, hogy az ilyeneket is meg tudjátok osztani egymással :)

2019. jún. 16. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem a nagymamám fél borzasztóan a vihartól, egész életében félt.

Nagyapám nem gondolta egy kicsivel sem kevesebb embernek emiatt.

2019. jún. 16. 20:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Én csak a dörgéstől félek.

Tudja a párom. Nem nevetett ki, hanem megnyugtatott, hogy ne féljek :)

2019. jún. 17. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!