Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi baja van a páromnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja van a páromnak az összeköltözéssel?

Figyelt kérdés

Pont két éve vagyunk együtt a párommal, és míg én szeretnék vele összeköltözni akár már most is, ő csak annyit mond, hogy ő is szeretne majd egyszer. A történethez hozzátartozik, hogy tavaly 2-3 hónapig együtt laktunk szülőknél, de nem volt jó, engem nagyon frusztrált, hogy nem ketten vagyunk. Nagyon sokat veszekedtünk emiatt, és végül a párom akarta, hogy költözzünk szét. Már belátom, hogy ez volt a helyes döntés, és eleve nem is kellett volna szülőknél lakni.

Azóta eltelt több mint egy év, változott a helyzet, és már összetudnánk költözni szülők nélkül. De akármikor felhozom a témát, valahogy mindig ott kötünk ki, hogy egyszer ő is szeretne, de nem most. Nekem ez nagyon fáj, és nem tudom mit gondoljak, mert valahogy kerüli a témát. Ismerősi körünkben azt mondták, hogy lehet fél az elköteleződéstől, mert hosszú ideje én vagyok az első komoly kapcsolata. De félek, hogy más van a háttérben. Múltkor már közöltem vele, hogy én nem tudok együtt maradni vele, mert úgy érzem pont emiatt nem szeret. Ekkor megijedt, hogy ne szakítsak, mert nagyon szeret.

Nem tudom mit gondoljak. Rendesen csinálunk programokat mint egy normális pár, bármikor számíthatok rá, ha segítségre volt szükségem ott volt.

Én 25N, Ő 27F

2019. júl. 18. 10:52
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%
Elmondta a kérdezőne,hogy aggasztja...
2019. júl. 18. 12:19
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Ezt honnan veszed? Mert én amiket olvastam:

- "Lehet fél attól..."

- "nem tudom mit gondoljak, mert valahogy kerüli a témát"

- "amíg nem kapok normális választ"

Ezekből nekem valahogy nem az jön le, mintha bármi konkrétat mondott volna.

2019. júl. 18. 12:30
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

"De akármikor felhozom a témát, valahogy mindig ott kötünk ki, hogy egyszer ő is szeretne, de nem most."

Szóval hidd el meg lett ez már beszélve többször is.

2019. júl. 18. 12:37
 24/33 A kérdező kommentje:
Tényleg mondta egyszer, hogy tavaly se működött az összeköltözés, de utána soha többet. Utána már csak kerülte a témát. Mondta, hogy egyszer össze akar majd költözni, meg szeretne gyereket, családot, de nem most. Családot én se akarok még, hisz én is úgy érzem szeretnék még élni, úgyhogy ezt meg is értem.
2019. júl. 18. 12:39
 25/33 anonim ***** válasza:
86%

Meg lett beszélve a büdös nagy semmi. Ki a francnak van erre ideje az életéből? :D

2019. júl. 18. 12:40
 26/33 A kérdező kommentje:

Kedves 78%-os

Csodálom a kitartásod és az erőd, nézd el, hogy én gyengébb vagyok, és nem szeretném eldobni azt akit szeretek. Tudom, hogy a szeretet gyengít, de ez van.

Én szeretek áldozni az időmből azért akit szeretek.

Ez meg a gyakorikérdések. Ha mindenki mindent meg tudna beszélni a párjával, nyilván nem lenne itt annyi kérdés.

2019. júl. 18. 12:45
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Uh, ez ismeros.. Mi 4 evig voltunk egyutt, en ebbol ket evig vartam, hogy o keszen alljon.

A vegen ultimatumot adtam neki, es - mivel meg akkor sem akarta az osszekoltozest - szakitottam. Istenem, milyen jol tettem!

U.i.: Azota persze azt is latom, hogy nem illettunk ossze, es tul keves teret adtam neki, emiatt is felt. De alapvetoen az elkotelezodestol fel (ugy tunik, a te baratod is), nekem pedig ehhez nincs turelmem.

28N

2019. júl. 18. 12:48
 28/33 anonim ***** válasza:

Nem tudtatok együtt êlni,ezért nem akarja.Ezt meg nehezen vágja az arcodba,mert szeret.De ha megtenné,neked az rettenet rosszul esne.Azt írtad akár hányszor felnerül a téma.Nem azt,hogy csak egyszer mondta nem akarja.

Amùgy valszeg nem is vagytok összevalók.

2019. júl. 18. 12:51
 29/33 anonim ***** válasza:
78%

Nézd, exemmel ugyanígy nem lehetett megbeszélni semmit, ugyanígy gyötrődtem hogy majd csak jó lesz. Nem lett, és semmi mást nem bántam meg az egész életemben, csak azt az egyet, hogy ÉVEKET csesztem el arra a fiúra, időt, amit soha nem fogok visszakapni. Tapasztalatból és jószándékból írtam azt, amit.

2019. júl. 18. 13:30
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem lesz összeköltözés,ezt borítékolom.
2019. júl. 18. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!