Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek egészséges dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egészséges dolog a félidős terhes feleséget házfelújításba befogni dolgozni?

Figyelt kérdés
Falat vakarni, glettelni, vödröt cipelni, padlózni segíteni...stb.
2019. júl. 17. 17:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
61%

Cipekedni és emelni nem, de a falat minden gond nélkül vakarhatja/glettelheti.

32/f

2019. júl. 17. 17:51
 12/30 anonim ***** válasza:
34%
De sok itt a kőműves anyu. A munkát meg abbahagyják 8 hetesen, mert "jajj, nem bírom, táppénzes papírt kérek az orvostól".
2019. júl. 17. 18:02
 13/30 anonim ***** válasza:
71%
8. hónapig dolgoztam gyerekvárás közben könnyű fizikai munkát, de házfelújítás tuti, hogy nem szerepelt volna a terveim között, döntse el a lány/nő, hogy ő mit bír illetve akar.
2019. júl. 17. 18:13
 14/30 anonim ***** válasza:
52%
Hűha! Nem beteg vagy, hanem terhes. Hacsak nem vagy veszélyeztetett, akkor nem történik semmi baj, ha megfogod a spaklit vagy felemelsz egy vördör. Feltételezem nem sittet kell lapátolnod.
2019. júl. 17. 18:23
 15/30 anonim ***** válasza:
27%
Anya is amikor velem volt terhes akkor lett új helye az ajtónak. Apa bontotta ki a nyílást,anya 2-3darab téglát vitt hátra. Vicces okés voltam én is,de hugom melett kevesebb fizikai munkát csinált mégis visszeres lett. Annó a parasztvilágban az asszonyok 8 hónaposan ha nem kapáltak éhen halt a család...:(
2019. júl. 17. 18:28
 16/30 anonim ***** válasza:
79%

Veszélyeztetett terhesen a volt férjem ezeket csináltatta velem (szobafestés, glettelés, belső szigetelés, laminált padló lerakás, szenesvödör cipelés, csempézés, stb...), aminek az eredménye az lett, hogy a terhesség utolsó 2 hónapját kórházban fekve kellett töltenem, mert megromlott a túlzott megterheléstől a méhem keringése. Szerencsére a gyermekünknel végül a 2 hónap kényszerpihenésnek köszönhetően nem lett baja. Mostani ésszel már beintenék neki, de már szerencsére elváltunk és az utódom nem hajlandó ilyen munkákat csinálni. A volt férjem panaszkodik is láthatáskor emiatt rá és ki is akadt, mikor mondtam neki, hogy ő csinálja jól, ma már én se csinálnék meg ilyeneket.

Úgyhogy a kérdésedre válaszolva, én terhesen nem csinálnám, mert minden vegyi anyag beszívása hatással van a méhedre.

2019. júl. 17. 19:25
 17/30 anonim ***** válasza:
78%

Ez tök “jó” utolsó, de a kérdésben szó sem volt veszélyeztetett terhességről... értelemszerűen ott más a szitu, és az exférjed (meg te is) gyökér volt.

Itt arról szól a kérdés, h egy normál félidős terhességnél szabad-e glettelni, stb... igen, szabad. Ennyi.

2019. júl. 17. 19:53
 18/30 anonim ***** válasza:
44%
"Sima" terhességnél sem javasolnám a cipekedést és a padlózást, akkor is ha ezért is én lennék a gyökér. Élvezd a terhességed, mert szülés után úgysem tudsz jódarabig pihenni.
2019. júl. 17. 20:04
 19/30 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, mindenkinek zöldet adtam!

Nem áll fenn veszélyeztetettség.

2019. júl. 17. 20:08
 20/30 anonim ***** válasza:
64%
Meszeltem nagy pocakkal. Vagyis közösen a férjemmel. Nekem nem okozott nehézséget nem esett le a karikagyűrűn. Mindenki döntse el mit bír.
2019. júl. 17. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!