Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egészséges dolog a félidős terhes feleséget házfelújításba befogni dolgozni?
Cipekedni és emelni nem, de a falat minden gond nélkül vakarhatja/glettelheti.
32/f
Veszélyeztetett terhesen a volt férjem ezeket csináltatta velem (szobafestés, glettelés, belső szigetelés, laminált padló lerakás, szenesvödör cipelés, csempézés, stb...), aminek az eredménye az lett, hogy a terhesség utolsó 2 hónapját kórházban fekve kellett töltenem, mert megromlott a túlzott megterheléstől a méhem keringése. Szerencsére a gyermekünknel végül a 2 hónap kényszerpihenésnek köszönhetően nem lett baja. Mostani ésszel már beintenék neki, de már szerencsére elváltunk és az utódom nem hajlandó ilyen munkákat csinálni. A volt férjem panaszkodik is láthatáskor emiatt rá és ki is akadt, mikor mondtam neki, hogy ő csinálja jól, ma már én se csinálnék meg ilyeneket.
Úgyhogy a kérdésedre válaszolva, én terhesen nem csinálnám, mert minden vegyi anyag beszívása hatással van a méhedre.
Ez tök “jó” utolsó, de a kérdésben szó sem volt veszélyeztetett terhességről... értelemszerűen ott más a szitu, és az exférjed (meg te is) gyökér volt.
Itt arról szól a kérdés, h egy normál félidős terhességnél szabad-e glettelni, stb... igen, szabad. Ennyi.
Köszi a válaszokat, mindenkinek zöldet adtam!
Nem áll fenn veszélyeztetettség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!