Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A pàrom nem akar elvenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pàrom nem akar elvenni felesegul. Mit tehetnek?

Figyelt kérdés
A parom elvalt 10eve, èn mèg nem voltam hazas . Egyutt vagyunk 6 ève , van egy 2 eves gyerekunk. Nagyon szeretnem ha elvenne. Nagyon jol megvagyunk, szeretjuk egymast. De mindig csak azt mondja, hogy majd egyszer..... nekem ez fontos lenne. De mèg eljegyzes sem volt. Zavar ez nagyon. Nem akarok az agyara menni ezzel, de ugy erzem hogy eszèben sincs ez. Szomoru vagyok emiatt. Azert mert o elvalt es csalodott a hazassagban nekem ez fontos lenne, hogy en is felesleg legyek. Ti mit tennetek a helyemben?
2019. júl. 15. 19:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
42%
Ezt a kérdést is érdemes volt feltenni.:) Tök hülyeség itt kérdezni, ha nem akarsz válni:) Igazából nem értem miért vagy ennyire rákattanva. Te szeretnéd, ő meg nem. 1:1.
2019. júl. 15. 22:34
 12/14 anonim ***** válasza:
88%

Felteszed magadnak a kérdést, hogy boldog vagy-e

Ha igen, elégedetten hajtod álomra a fejed.

Ha nem, de házassággal az lennél, akkor el kell engedni az esküvőt és élhetsz boldogan, a döntés a te kezedben van.

2019. júl. 15. 22:59
 13/14 anonim ***** válasza:
42%

Nem erőltetném. Ritkán óvatosan céloznék rá.

Szerintem, ha szeret, s tényleg szeret, s látná, hogy ez neked milyen fontos, akkor elvenne.

2019. júl. 16. 00:38
 14/14 anonim ***** válasza:
61%

Ezt a kapcsolat elején de mindenképp gyerek előtt kellett volna letisztázni. Már mindent megkapott, ott a csaja, szültél gyereket is, minek vállalna fel a törvény előtt is? Kiskapu. Könnyebb kilépni a kapcsolatból, ha nem vagytok házasok, nincs macera a válással.

Ez a pasi soha nem fog elvenni, csak húzza az agyadat mert hagyod.

Mit tennék? Ott kezdődik, hogy elvált palival nem kezdenék soha, másrészt gyereket se szülnék egy kapcsolatba. Ha akarnék is, max több éves házasságban vállalnék gyereket, de nem akarok. Jobb így nekünk kettesben a férjemmel.

Mivel már ott a gyerek, így törődj bele, hogy nem leszel feleség. Előbb kellett volna gondolkodni.

2019. júl. 16. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!