Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A pàrom nem akar elvenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pàrom nem akar elvenni felesegul. Mit tehetnek?

Figyelt kérdés
A parom elvalt 10eve, èn mèg nem voltam hazas . Egyutt vagyunk 6 ève , van egy 2 eves gyerekunk. Nagyon szeretnem ha elvenne. Nagyon jol megvagyunk, szeretjuk egymast. De mindig csak azt mondja, hogy majd egyszer..... nekem ez fontos lenne. De mèg eljegyzes sem volt. Zavar ez nagyon. Nem akarok az agyara menni ezzel, de ugy erzem hogy eszèben sincs ez. Szomoru vagyok emiatt. Azert mert o elvalt es csalodott a hazassagban nekem ez fontos lenne, hogy en is felesleg legyek. Ti mit tennetek a helyemben?
2019. júl. 15. 19:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%

6 ev után miért lett fontos ? :)

Ne gorcsolj ezen !!nekem sem volt esküvőm az arat másra költöttük el :)

2019. júl. 15. 19:49
 2/14 A kérdező kommentje:

Hat mert szeretnem. Nekem fontos . Mindig csak odàzza a dolgot, es ez kezd zavarni mar. Meg azt mondja, hogy elfog venni, majd.... de mikor? 10ev mulva?

Vartam mar eleget :(

2019. júl. 15. 19:52
 3/14 anonim ***** válasza:
95%

A helyedben pár év együttélés után megbeszéltem volna, hogy ideje eldönteni, merre tovább, és csak esküvő után vállalok gyereket.

Most milyen választ vársz? Nem fog elvenni. Egyszerűbb ebbe belenyugodni, mint felrúgni emiatt egy jó kapcsolatot, és egyedül maradni a gyerekkel.

2019. júl. 15. 19:52
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

Ha tényleg nagyon jól meglennénk, en egyszerűen elengedném ezt a témát,többet érne számomra a harmonikus kapcsolat, mint hogy esetleg az agyára mennek. 11 éve feleség vagyok, és tudom, hogy ha egy férfire valamit az ember erőltetni próbál, annak pont az ellentéte lesz, mint amit szeretne. Bocsi.. de szabad ember. Ha te szépen kérted őt, többször is beszéltetek erről és ő hajthatatlan, akkor ezt egyszerűen be kell nyelni.

Mást mondanék, ha nem szültél volna neki így, de most már ott a gyerek..

Akkor azt mondtam volna, hogy keress olyat, aki szintén házasságot tervez, és vállalj vele gyereket. De ez a vonat már elment.

Néha a dolgokat egyszerűen EL KELL ENGEDNI.

Nézd, nálunk meg én fővárosi lány voltam, ő vidékebben élt. Ő mindenáron vidéki életet akart élni, nekem ez eszembe nem volt. A kapcsolat jó volt, akartunk közös gyerekeket, stb. Én elengedtem a városi életet, és évek óta vidéken élek. Nem mondom, hogy néha nem vágyom, akkor elmegyünk picit és flangálunk, programozunk, de vele élek, és jó minden. De azért nagy elengedés volt ez részemről. Az élet ilyen. Szabad akarata van mindenkinek, és nem mindig tudjuk a miénket rákényszeríteni a másikra. Van, amikor tényleg egyszerűen el kell fogadni, hogy nem úgy lesz, és kész.

2019. júl. 15. 19:53
 5/14 anonim ***** válasza:
74%
Nem kellett volna szülni, hanem keresni mást, akivel azonosak a célok.
2019. júl. 15. 19:55
 6/14 anonim ***** válasza:
26%
#83%: nem vagy semmi. A kapcsolatokban csak te engedsz el mindent? Reptettem volna a pasit.
2019. júl. 15. 19:57
 7/14 anonim ***** válasza:
86%

Nem mindent. Igen, reptethettem volna, de éppen elég hűtlen szemétládával volt dolgom előtte, ő hűséges, vicces, kedves, okos, dolgos.. nem volt okom rá, hogy lecseréljem.

Van, amiből meg ő enged, miért lenne minden ez az egy dolog?

2019. júl. 15. 19:59
 8/14 anonim ***** válasza:
72%
Ott a gyerek már elbuktad
2019. júl. 15. 20:08
 9/14 anonim ***** válasza:
90%
Ja,gyerek után már nem szoktak,mert úgyis tudja hogy nem hagyod ott,szval ez bukta.Amúgy is úgy lenne a szép,ha saját magától kérné meg a kezed,nem nyaggatás miatt.
2019. júl. 15. 21:00
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul keverted a kartyaidat, nem kellett volna addig gyereket vallalni. Senki nem tudja megjosolni, hogy mikor vesz felesegul. Lehet, csak ha megoregszik es erzi a veget. Az egyik rokonom ugyanebben a helyzetben volt, ok 21 ev es ket gyerek utan hazasodtak ossze, de ok mindketten elvaltak es volt az elozo hazassagukbol is gyerekuk.
2019. júl. 15. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!