Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Neked kellett változtatnod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked kellett változtatnod vlmit az összeköltözéskor ami a rendrakást és a rendre figyelést illeti?

Figyelt kérdés
2019. júl. 8. 15:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%

Meg kellett tanulnom, hogy nem dől össze a világ, ha a mosogatóban marad egy evőeszköz vagy egy tányér. Én egy szendvics után is elmosom magam után a tányért, a párom csak belerakja a mosogatóba. Ha valami nagyon koszos abba vizet enged.

Otthon az anyukája mosogatott utána. Ugyanúgy ahogy a wc-n is az anyuka pucolta.

Én meg nem vagyok hajlandó a félrehordó farka után vakarni a budit. Készítettem neki szórós flakonba klóros vizet és nagyon szépen megkértem, hogy pisi után törölje át a wc-t és környékét.

Nekem a hosszú hajamra és a hajtűimre kell figyelni. Otthon nem zavart ha ott hagytam a hajamat az ágyban, kagylóban, vagy a hajtűimet szanaszét. De ő ezt annyira nem szereti, hát figyelek. Kulturáltan megbeszélünk mindent ami zavar, vagy amit szeretnénk ha másként lenne.

2019. júl. 8. 17:30
 12/14 anonim ***** válasza:
11%
En vagyok a szetszortabb igy en probalok alkalmazkodni az o igenyeihez, de mivel takaritani nagyon nem akar, valahol feluton talalkozunk. Neha morog miatta en meg szepen ugy teszek mintha suket lennek. Irrealis elvarasai vannak, 2 gyerek mellett nincs patikai rend es tisztasag es igy is en fekszem 22korul, o mar 21kor agyban van.
2019. júl. 8. 17:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Kellett es nem is keveset, es meg most is csiszolodunk egymashoz. Tavaly szeptemberben koltoztunk ossze.
2019. júl. 8. 18:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem kellett egyikünknek sem. Egy alap igényesség megvan nàlam is, és a pàromnàl is, de nem úgy néz ki a hàz mintha egy steril labor lenne, nem vagyunk màniàkusok, de kupleràj sincs. Heti 3x szoktunk takarítani, minden nap elmosogatni amit kell, és rendet tartunk, bőven elég.
2019. júl. 10. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!