Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked kellett változtatnod vlmit az összeköltözéskor ami a rendrakást és a rendre figyelést illeti?
Meg kellett tanulnom, hogy nem dől össze a világ, ha a mosogatóban marad egy evőeszköz vagy egy tányér. Én egy szendvics után is elmosom magam után a tányért, a párom csak belerakja a mosogatóba. Ha valami nagyon koszos abba vizet enged.
Otthon az anyukája mosogatott utána. Ugyanúgy ahogy a wc-n is az anyuka pucolta.
Én meg nem vagyok hajlandó a félrehordó farka után vakarni a budit. Készítettem neki szórós flakonba klóros vizet és nagyon szépen megkértem, hogy pisi után törölje át a wc-t és környékét.
Nekem a hosszú hajamra és a hajtűimre kell figyelni. Otthon nem zavart ha ott hagytam a hajamat az ágyban, kagylóban, vagy a hajtűimet szanaszét. De ő ezt annyira nem szereti, hát figyelek. Kulturáltan megbeszélünk mindent ami zavar, vagy amit szeretnénk ha másként lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!