Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked kellett változtatnod vlmit az összeköltözéskor ami a rendrakást és a rendre figyelést illeti?
Nem. Nekem akkor élhető egy ház, ha olyan mérsékelt kupi van. Itt egy újság, ott egy pohár, amott egy póló stb.
Szerencsére a párom sem egy rendmániás.
Én rendben tartom a lakást. A párom viszont rendetlen. Ő sem sokat változott :) folyton pakolok utána, mert észre sem veszi, hogy elhagyja a lakásban a holmijait. Nagyon szórakozott.
Alapvetően kell egymáshoz igazodni.
Elég sok féle emberrel éltem albérletben, és rá kellett jönnöm, hogy a tiszta-rendes nő vs kuplerájos férfi mítosz. Sokkal több trehány női lakótársam volt.
Élettársam eléggé rendes, precíz. Én sokkal kupisabb vagyok, sőt a kupi kifejezés az cuki. Legszívesebben lefényképezném a konyhát, hogyan néz ki most, szerintem még az oldalról is kitiltanának. Ruhák szétdobálva a nappaliban. Pedig ma szabadnapom van.
A tisztaságra viszont ügyelek, ha rendet rakok, mindenhez külön szivacs, törlő van, meg a kézmosásra nagyon figyelek. Élettársam meg amikor takarított ugyanazzal törölte le mosdókagylót, mint a vécét, mert otthon ezt látta. De eközben szépen hajtogat, maga vasalja a doglait, precízen szortíroz, meg hasonlók.
Mindent összevetve mindkettőnknek van mit tanulnia még, de kettőnk közül a trógerebb én vagyok. :/ Most megyek is pakolni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!