Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ilyenért elhagynak szerelmeket vagy itt más is lehet a háttérben?
Őszintén én nekem se kéne a gyereked oda, ha "életképtelen".
Amúgy is 22,miért nem megy albiba? Felnőtt ember, ideje lenne a talpára állnia. Akkor majd megtanulja, hogy meg kell csinálni a háztartást is.
30n
És ha nem tud főzni? Nem ez a legnagyobb értéke valakinek. Eddig is élt valahol, és nem lepte el a kosz, nem halt éhen, nem?
Szerintem a kérdés szempontjából mindegy is, hogy tud-e főzni. Ha tudna, akkor is fura lehet, hogy odaköltözik. A kérdező párja számára ő egy idegen felnőtt. Megértem, ha nem akar hármasban élni.
Nem is értem ezt a sok utálkozó választ, hogy hülye a kérdező, hülye a gyerek, hülye a kérdező párja.
Senki sem hülye azért, mert segít a gyerekének. És azért sem, mert nem akar egy idegennel együtt élni.
A kérdésben írod, hogy önellátó, csak nem segít be. Akkor albérletben is tud önellátó lenni amellett, hogy döglik egész nap az ágyon. Majd a barátnőt megkéri, hogy ganézza ki a kecóját, ha már nagyon úszik.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!