Normális, hogy ennyire elhagynak a barátnők amiért várandós lettem? Nálatok hogy volt?
Nem értelek, ha úgysem mennél... Akkor mégis mit szeretnél? Ha menni akarsz velük, akkor keresd őket és szervezz programokat te is nyugodtan. Mutasd meg, hogy ettől még akarsz időt tölteni velük. Gondold már át a másik oldalról is... Ha egy másik lány esett volna teherbe és nem menne veletek sehova, akkor meddig keresnéd? Mi az a határ, ameddig keresni kell a másikat? Hívogassak mindenhova a következő 4 évben azért, hogy minden programot lemondj?
Egy barátság két oldalú. Ha meg akarod tartani a barátnőidet, akkor neked is bele kell tenned az energiát és nem várhatod, hogy folyton ők keressenek. Én sem futkosnék a barátnőm után, ha terhes lenne és nem jönne sehova, ahova hívom. Úgy lennék, hogy majd szól, ha akar valamit, de attól még szeretném őt.
Tudom, nem népszerű vélemény itt, de a gyerek nem kifogás mindenre a barátok előtt. Egy barátságba mindkét félnek energiát kell tenni. AKkor is ha gyereked van/lesz. Ha nem akarod beletenni az energiát és mások a prioritásaid az rendben van, csak ne várd, hogy akkor a többiek majd futkosnak utánad. Nem mondom, hogy te is ezt csinálod, vagy egyáltalán jellemző lenne rád, mert nem ismerlek, de volt egyszer itt egy nagyon tanulságos kérdés. A kérdezőt a legjobb barátnője végigkísérte mindenen, szervezte a lánybúcsút az esküvőben is egy csomót segített és akkor sem hagyta el, amikor megszületett a baba. Na szerinted mit kapott vissza szegény lány? A kérdező itt p.csogott, hogy otthon van az 1 év alatti gyerekkel és meg volt sérve, hogy a barátnője szeretné őt a leánybúcsújára és milyen szemét, hogy nem érti meg. Kb egy életre összevesztek rajta... A kérdés, hogy kinek volt igaza? A te válaszod a kérdésre, definiálja valamennyire hogy ki akarsz lenni. A barátnőidet a szülés után is meg kell ám tartani, nem csak most. Biztos megértőek lesznek ők is és szerveznek korábban délutáni programokat, de van időd és energiád fogni a kezüket még 2-3 szakításon esküvőn és minden egyében át?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!