Hogyan lehet feldolgozni, ha elhagynak és egyedül maradsz a fél éves gyerekeddel?
Más is jár ilyen cipőben?
Ezt nem lehet elviselni!
Közhely,de az idő mindent megold.Bizony nagyon tud fájni.
Nem tudom milyen a családi helyzeted.Ha teheted csinálj magadnak programot,barátnőset,stb...minnál jobban nől a csemetéd annál több mindet tdsz vele(is)csinálni.
Fel a fejjel!
anyukám sokat tudna neked mesélni erről. őt akkor hagyta el apám, amikor még 1 hónapos voltam.
nehéz volt, de talpra állt. értem élt, a pasikba vetett bizalma nagyon megrendült. 15 év után sikerült neki úgy összeszedni magát, h újra tudjon szívből szeretni egy férfit.
építette a karrierjét, nevelt engem, mindent megadott, amit csak tudott. hálás vagyok neki ezért, és tisztelem őt, mert nem nyúlt az alkoholhoz, és nem süllyedt mély depresszióba.
megemberelte magát, mert tudta, hogy fel kell nevelnie engem.
neked is sikerülni fog. koncentrálj a babádra, kérj segítséget a szüleidtől( ha jóban vagy velük) , és sose keseredj el!
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!