Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem engedi hogy segítsek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedi hogy segítsek neki? És mitcsinaljak hogy végre elmenjen orvoshoz?

Figyelt kérdés
Barátnőm már vagy 2 hete nagyon köhög fáj a torka tegnap lázas volt de nem megy orvoshoz.. Teát csináltam neki ma ő meg elkezd velem kiabálni hogy nem kell őt kiszolgálni megtudja magának csinálni. De olyan ideges lett utána meg sírt csak néztem hogy mibajaa
2019. ápr. 30. 23:56
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Van ám aki kihordja lábon a betegséget, nem kell mindennel a zorvoshoz rohangászni.

Ha annyira aggódsz érte, főzz neki erőlevest.

Ui: Én is nagyon köhögök, de ez van.

2019. máj. 1. 00:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát de neki be nem áll a szája éjszaka is annyira köhög nem is alszunk. Gyógyszer kéne neki magától nem fog elmulni
2019. máj. 1. 00:13
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Hát olyan buta mint a segg.
2019. máj. 1. 00:21
 4/7 anonim ***** válasza:
32%

Gyógynövény tea, vitaminok, gyümölcs, gyömbér, méz, fokhagyma, fahéj, sok pihenés és esetleg egy kis pálinka és jobban lesz.

Tanácsold még neki ezeket és ne b..szogasd az orvossal.

2019. máj. 1. 06:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne akarjál segíteni, ne akard kiszolgálni.

A párom sem szereti, ha beteg és ott vagyok, hogy ezt, vagy azt adok, csinálok. Vagy is, nem szereti, ha beteg, elesettként kezelem.

Az orvos nem lenne rossz, de szerintem, minél jobban próbálod rávenni, annál jobban nem akar elmenni. Köhögésre, lázra nekem ACC600 szokott segíteni.

2019. máj. 1. 06:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha száraz köhögése van, köhögés csillapítót adj, ha produktív akkor köptetőt. Vannak vény nélkül kaphatók. Lehet nem akar dokihoz menni de téged kimerít a kialvatlanság, ezt tartsa tiszteletben. Ha több mint 3 napja lázas és ugyanolyan rossz, ill. elesett, vidd el dokihoz. Hisztizhet, de te vagy a férfi, neked kell vigyáznod rá. Beteg ember nem gondolkozik józanul többnyire.
2019. máj. 1. 08:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem kell mindenért orvoshoz rohangàlni. Max a tàppénz miatt.

Vény nélkül kapható cuccokkal jöttem ki egy 5 hetes hörghurutból. Pont szabin voltam, így dokihoz se kellett rohanni igazolàsért.

Ha valaki sima megfàzàssal , torokfàjàssal odamegy ki se írja a mi dokink pl max morog, hogy pocsékoljàk a dràga idejét és az ilyet meg lehet oldani orvos nélkül.. Ja, elég bunkó, azért se szeretek menni ha nem tényleg extrémen muszàj.

2019. máj. 2. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!