Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedi hogy segítsek neki? És mitcsinaljak hogy végre elmenjen orvoshoz?
Van ám aki kihordja lábon a betegséget, nem kell mindennel a zorvoshoz rohangászni.
Ha annyira aggódsz érte, főzz neki erőlevest.
Ui: Én is nagyon köhögök, de ez van.
Gyógynövény tea, vitaminok, gyümölcs, gyömbér, méz, fokhagyma, fahéj, sok pihenés és esetleg egy kis pálinka és jobban lesz.
Tanácsold még neki ezeket és ne b..szogasd az orvossal.
Ne akarjál segíteni, ne akard kiszolgálni.
A párom sem szereti, ha beteg és ott vagyok, hogy ezt, vagy azt adok, csinálok. Vagy is, nem szereti, ha beteg, elesettként kezelem.
Az orvos nem lenne rossz, de szerintem, minél jobban próbálod rávenni, annál jobban nem akar elmenni. Köhögésre, lázra nekem ACC600 szokott segíteni.
Nem kell mindenért orvoshoz rohangàlni. Max a tàppénz miatt.
Vény nélkül kapható cuccokkal jöttem ki egy 5 hetes hörghurutból. Pont szabin voltam, így dokihoz se kellett rohanni igazolàsért.
Ha valaki sima megfàzàssal , torokfàjàssal odamegy ki se írja a mi dokink pl max morog, hogy pocsékoljàk a dràga idejét és az ilyet meg lehet oldani orvos nélkül.. Ja, elég bunkó, azért se szeretek menni ha nem tényleg extrémen muszàj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!