Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm kezdi kikészíteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm kezdi kikészíteni magát. Hogyan segítsek neki?

Figyelt kérdés

Okos lány, de mindig is lusta volt. Most hogy elkezdte az egyetemet és “megérezte” hogy abban ami érdekli milyen jó tud lenni, 5.0 lett az előző átlaga.. Most konkrétan állandóan tanul. Tavaszi szünet van, de neki be van táblázva hogy reggeltől estig tanulás, melyik nap lehet egy kis szünet. Amúgy is kb heti 1-2x találkozunk mostanság, ha máskor elmegy otthonról akkor meg piál...

kezdek aggódni érte meg hogy mi lesz pl vizsgaidőszakban. Nem akarom hogy összeroppanjon de ha szólok hogy szerintem túlzásba viszi akkor csak kiakad

2019. ápr. 17. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
5.0-s átlaga van piálás mellett akkor szerintem nem jogosan szólsz be azért :D én is tojnék rá... :D te meg lehet annyira nem érdekled, ezen nem azzal fogsz változtatni, hogy ne igyál annyit kisszívem :D legrosszabb pánikreakció amivel max annyit érsz el, hogy hamarabb szakít majd veled XD
2019. ápr. 17. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ő tudja, hogy neki hogy jobb, ne szólj bele. A véleményed elmondhatod, de semmi több. Felnőtt ember.
2019. ápr. 17. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért roppanna össze? Megy neki és biztos nagyon érdekli is. Egyetemen én is imádtam tanulni. Egy-két tárgy volt csak, amit nem.
2019. ápr. 17. 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:
6%

Érdekesek a válaszok. Ötösebb nem lesz, akármennyit tanul. A fő probléma inkább az, hogy szarik a kapcsolatra. Lehet ezt, csak akkor szólni kéne a másiknak, hogy ez van, lehet koccolni. Amúgy meg lehet, hogy nem egyedül piál.

32/f

2019. ápr. 17. 22:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
De, speciel egyetemen pont, hogy lehet "ötösebb", az ún. súlyozott átlag miatt, számít, hogy mennyi tárgya van mennyi kredittel, és a jegyek is. Nekem is simán volt 5 egész feletti átlagom ezzel, mert nem sima átlagszámítás, mint gimiben. Ösztöndíj szempontjából nem mindegy.
2019. ápr. 18. 00:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Irigylem.

Nekem is tanulnom kéne most.

2019. ápr. 18. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!