Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unatkozik az albérletben, hogy segitsek neki?
2 hónapja költöztünk össze párommal, ő szülőktől, én már korábban is független voltam.
Azt látom rajta, hogy nem érzi jól magát (ő is elismeri, hogy fura), unatkozik, de mégsincs kedve semmihez, a lehető legkevesebb időt tölti az albérletben, stb.
Én próbálok a kedvében járni, de beszéélgetni sincs kedve, általaban egy tőmondattal elintézi, bármit kérdezek, vagy mondok neki, és ő nem kezdeményez beszélgetést, csak nagyon ritkán.
Kérdeztem, de nem akar hazaköltözni.
Hogy segitsek neki? Tudok, vagy ez az ő harca? és mennyi időbe telhet, mig megszokja?
Mindketten 30 körüliek vagyunk.
A kapcsolatban minden ok,de azért rá is kérdeztem, és biztosított, hogy nem én vagyok az oka.
Csak hogy nem otthon van, meg nem találja fel magát, nincs kert, stb.
Értem, hogy ez egy nagy dolog, de még 2 hónap után is..? Meg hát előbb utóbb ki kell repülnie, de ilyen nehezen alkalmazkodna a változáshoz?
Fura, én ha nagyon unatkozom, akkor annál jobban örülök ha valaki beszélgetni akar velem.
De előfordulhat hogy ő ezt nem így reagálja le. A közös programok jó ötlet.
Szerintem is jó ötlet a közös program, de általában nincs kedve. Azért néha sikerül :)
Dolgozik, még munkaidőn kivül is van bőven elfoglaltsága, de ha mégsem, akkor van az, hogy nem találja fel magát.
Szerintem amúgy egy picit rá is játszik, és ahelyett hogy kalandnak, vagy egy lépésnek élné meg a felnőttlét felé, inkább tragédiaként fogja fel :)
Messzire költöztetek otthonról? Mennyire ismerős a környéken? Ismerősei vannak ott?
26/F
Kb 2 km-re :D
Reggel beugrik, munkabol odamegy, este is benéz, hétvégén pár órára..sokkal többet van otthon, mint az albérletben. De azt is nehezen viseli, mintha fájna.
A haverjai nagy része már házas, vagy baratnőzik, nem sokkal tud lógni.
Talán hagynom kéne(mondani neki), hogy hazaköltözzön, majd 5-10 év múlva megérik felnőni, amit én nyilván nem várok meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!