Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 30 évesen csak albérletben élek, (6 éve dolgozok és még csak 3 millió ft megspórolt pénzem van) akkor elszörnyedve menekülnek a nők?
Itt nem a bérelt lakással volt a probléma szerintem.
Gondolj csak bele.
Ha munkásszállón laknál , vagy szülőkkel?
Akkor ahhoz képest az albérlet igenis nagy dolog.
Azt fenntartani egyedül nem két fillér.
Mit írtál még?
Valami mással volt problémájuk szerintem.
1. nem tudod biztosan, hogy miért léptek le, nincs valós okod feltételezni, hogy a lakás-téma miatt.
2. ilyen kis számú példából nem szabad következtetéseket levonni.
3. netes beszélgetésekből alapból nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, mert szegényes, félreérthető, hitvány kommunikációs forma.
4. a társkeresőkön az emberek torz képet mutatnak magukról. Nem szabad az alapján ítélni, amit ott látsz.
Összefoglalva: nem. Van, akinek számít, van, akinek nem számít. Nekem még 3 millió forintom sincs megspórolva 29 évesen, albérletben lakom, de cseppet sem érzem, hogy ez rossz. Már nem nagyapáink idején élünk, amikor 5 generáció leélte az életét egy helyen. Miért telepednél le 30 évesen?
Szerintem egyszerűen csak idiótákat fogtál ki. Az előző kapcsolatodban nem jelentett problémát, tehát nyilván nem menekül mindenki..
A spórolt pénzedről meg nem kell tudniuk.
Én az albérletből egyébként semmire nem következtetek. A nagybátyám a lakás/házbérlés híve. Nagyon jól élnek, de 50 éves koráig bérelt lakásokban/házakban élt. Sokkal praktikusabb volt, hogy mobilis legyen a munkája miatt.
Nem az albérlet és nem a 3 milliós spórolt pénzzel volt a gond. Ezt én most így borítékolom neked.
Valahol máshol kéne a hibát keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!