Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon hány millió forintba kerülhet, helyes, vonzó fiúvá varázsolni magamat?
Úgy szeretnék boldogan, nyugodtan végig sétálni például a városban, anélkül, hogy lányk kinevetnének vagy kigúnyolnának, beszólogatnának, hogy csúnya vagyok, egyszer jó lenne megtapasztalni milyen az, ha egy lány őszintén szeret. EGyütt sétálni kézenfogva egy aranyos,cuki lánnyal. Vajo milyen lehet egy érzéki szeretkezés, milyen lehet csókolózni, megölelni egy lányt?
Ezt mind megtapasztalnám, ha lenne pénzem helyes fiúvá plasztikáztatnom magamat, amire a lányok buknak és kigyúrnám magam, mert az is fontos nekik, hogy izmos legyen a fiú, a soványokatól undorodnak. Én a legundorítóbb fiú fajta vagyok, az alacsony, sovány az ilyeneket undorítónak tartják a lányok, szereti is bántalmazni a magamfajtát sajno, tapaszaltaltam már nem is egyszer. De ha szuper pasi lennék minden lány szeretne és kedves lenne velem, hisz én már tudom az igazságot a lányoknak a külső a legfontosabb aztán az anyagi helyzet. :)
Igen, és akkor jönnél utána, hogy "miért mindig a bunkó, csúnya srácok kellenek a csajoknak".
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy quazimodo érdemrendes vagyok, de még így is tudnak szeretni a nők ;)
nos, ha plasztikával is kondival "cakkumpakk" összeadom, akkor nem több mint 2 milla
ha 2 millából nem lehet téged cica/magazinfiúvá változtatni akkor tajgetosz :D
22Fpáwa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!