Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány évesen ultraciki (mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen ultraciki (mert az, ha leírja 10 lány, hogy nem, akkor is gáz), ha egy srácnak, férfinek nincs megfelelő autója (1 millió feletti ár, mert az alatt vihognak a lányok, hogy van állása, de nincs megfelelő autója)?

Figyelt kérdés
2014. febr. 14. 18:34
 1/10 anonim ***** válasza:
LoL.
2014. febr. 14. 18:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Pff... Istenem, micsoda kérdések...
2014. febr. 14. 18:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Persze, hogy rohognek a lanyok az egy millkas auton, hiszen egy mumell szett is ennyibe kerul ... es azert lassuk be, egy szilikonos csajnak jobb a "lokharitoja", mint egy hasonszoru autonak :)
2014. febr. 14. 18:42
 4/10 anonim ***** válasza:
25 évesen én annak éreztem.
2014. febr. 14. 18:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

ha egy nővel megismerkedek, majd miután kiderül hogy egy 22 éves opel astrám van, és ez bármilyen szinten is zavarja, a minimum hogy elküldöm a bús pitsába, sőt, ha nagyon nyavajog még el is ütöm vele. Nyilván ő sokkal jobb kocsit venne önerőből.

Lényeg a lényeg hogy amelyik nő ezt nézi szóra sem érdemes.

2014. febr. 14. 18:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem 30 fölött sincs egymilliós autóm, igaz, két hulladék 3-400ezres van. Érdekes módon engem soha egy csaj sem szólt meg, mert 20 évesen egy szakadt lada samarám volt. Nem éreztem cikibbnek, mint fizetni a részleteket egy olyan autóért, amit egyébként nem tudnék kifizetni.
2014. febr. 14. 18:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az a ciki, hogy az ilyen lanyok vihoghatnak, de ott fagyoskodnak a buszmegalloban :)
2014. febr. 14. 18:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Pedig nem az. Legalábbis ha olyan helyen lakik az ember, ahol tömegközlekedéssel bárhova el lehet jutni, teljesen felesleges macera autóra költeni, meg szervízbe hordani ha bármi van vele (mert hacsak nem valami igazán szuper autó, tuti lesz vele mindig valami). Tömegközlekedésre megveszi az ember a bérletet, aztán ennyi.
2014. febr. 14. 19:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Jókat szoktam röhögni az ilyeneken a szar kis 300 ezres autómban ülve, ahogy áznak az esőben :)
2014. febr. 14. 19:08
 10/10 laci911 ***** válasza:
Autó az jó ha van , amúgy le kéne okádnod , hogy mit mondanak a nők én is nyultam le már bmw fazontól a lenendő nőjét ...Elméletileg neki 9 milliós autója volt..ja és az én anyagi helyzetem siralmas . Tehát autó csak olyan embere vegyem aki béna ha nőzzéshez kezdene ...
2014. febr. 14. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!