Egy ismerősöm kapott egy E-mailt egy orosz lánytól Oksana nemtudom kitől, egy darabig csak beszélgettek aztán a lány írogatta neki mennyire szereti és eljönne hozzá látogatóba viszont Moszkvából nem engedik tovább ha 1 millió forintot be nem mutat?
az orosz barátom Németo-ban van, még a szülei jöttek ki, és hozták magukkal őket kicsi babaként.
de jah, az oroszoknak nem könnyű Oroszból utazni, szerintem nem is EU-sak
Különösen társkeresőre regizve lehet belefutni ilyen levelekbe...
Szinte teljesen valóságosnak tűnő (teljesen kitöltött adatlap stb) profillal regisztrálnak (valószínűleg Google translator-ral lefordíttatják stb) utána pedig elkezdenek keresgélni profilokat és jönnek a google translatorral lefordított levelek, amiben azt javasolják hogy inkább mail-ben írjon vissza az illető és természetesen ilyen yandex.com meg hasonló címek vannak megadva.
Régebben valahonnan afrikából találtak meg, kérte az illető hogy segítsek neki hogy be tudja fejezni a tanulmányait, senki rokona sincs, küldjem a pénzt, "mi az a pár dollár nekem, neki az életet jelenti".
Miután nem küldtem, fura mód rá következő napokban s vagy nyolcan találtak meg ugyanonnan, különféle történetekkel, mint pl. autóbalesetet szenvedtek négyen, anyuka és apuka és testvére meghalt, ő lebénult, rokon segített idáig de meghalt és más senki nincs stb.
de ilyen nem eu-s országokból tényleg igazolni kell nagy összegeket, hogy van neked, és csak úgy tudsz utazni más államba
szerintem a fenti eset ott nem stimmel, hogy az ismerősöd miatt jönne.
az egészben csak az a nem hihető, hogy az ismerősöd miatt jönne.
amúgy hogy beszélnek, oroszul?
Mi alapján szerette meg a lány, ez kiderült? Meg kellene tőle kérdezni mi az ami az ellenállhatatlan szerelmet kiváltotta.
Amíg csak írogatnak egymásnak, a másik fél nem több mint egy halom karakter...
Egyébként szerintem nem kell lekoptatni, egyszerűen nem kell neki visszaírni ha már zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!