Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyrészt miért a nálam fiatalabb lányoknak tetszek? (kép)
Figyelt kérdés
15 és félF
Nagyrészt a 14 éves korosztálybeli lányoknak tetszek
Szerintetek miért?
Vélemény?
2014. febr. 14. 17:46
2/16 Ahol megállt az idő válasza:
Mert ez így van rendjén.
3/16 anonim válasza:
Mert a 14 és a 15 évesek között az az egy év egy nagy fejlődési határ... A 14 éves lányok még a gyerekség felé hajlanak, és neked egy kicsit gyerekes az arcod(a viselkedésedről nem tudok semmit, úgyhogy nyugi, nem gyerekeseztelek le). A 15 éveseek is inkább az idősebbekre hajtanak, mert nekik meg a férfiasabb tini kell. Bonyolult egy dolog a fejlődési szakasz.
4/16 anonim válasza:
Cukker vagy. Ne problemazz. :-)
5/16 anonim válasza:
Miss Dominancia te mindehol ott vagy :D
6/16 anonim válasza:
És ez miért baj? Általában a lányoknak az idősebb srácok tetszenek. Ez teljesen általános dolog.
Ha majd 18 éves leszel és csak a 14 éveseknek tetszel, akkor kérdezd meg ezt.
Egyébként kétlem, hogy gondod lenne a későbbiekben ezzel, helyes gyerek vagy. :)
9/16 anonim válasza:
Te pedig ezek szerint mindenhol olvasol engem. :-)
10/16 anonim válasza:
öhm... honnan veszed??
de megnyugodhatsz, én 14/L vagyok és nem jössz be, szóval... ;)
amúgy pedig miért? a nálad idősebbeknek akarsz tetszeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!