18 éves lány vagyok. Milyen autót ajánlatok nekem? Max.1 millió Ft-ig.
Örülök,hogy ez a legnagyobb problémád ennyi idős korodban! Aputól vagy anyutól kaptál 1 milliót?Szerintem tedd félre ezt a pénzt inkább abból nagyobb hasznod lesz!
Jól fog még jönni..
A Twingo jó, csak egy szolid ütközés után nem marad lábad! Aki nem hiszi nézze meg a törés tesztjeit! De az összes kisautó életveszélyes! Az egy (szerintem) téves általánosítás, hogy a "kis aranyos" a női autó!
1M ft-ért már szinte minden középkategóriás kocsit meg lehet venni 7-8 évesen.
Alfa 145, Citroen saxo, néha egy-egy Xsara is van a piacon, Opel astra, Daewoo kalosból már 5 éves is van annyiért, Fiat bravo, vagy Punto, Peugeot 206 (határeset), Renault clio II., Seat ibiza, ezekben legalább van némi anyag, és a felszereltség is bővebb. A teljesség igénye nélkül, csak győzz válogatni.
A 3-mal fentebb írt kommenthez és az íróhoz:
A kis autó is jó autó, marad lábad abban is. Ehhez csak egy egyszerű szabályt kell betartani: nem kell úgy menni, mint egy eszelős, és akkor tuti nem törik össze, innentől a passzív biztonság meg értelmetlen plusz súly, többletfogyasztás...
kedves utolsó :D, az a probléma, hogy nem csak te közlekedsz az utakon, és lehet, hogy mások nem lesznek oly óvatosak mint te és innentől kezdve szóba jön a nagyautó->biztosnág párosítás. Amúgy meg miért kell lehordani a csajt? Vazze én még cask 16 vagyok de már van 1 saját telkem sőt irigykedjetek 2 ház is volt rajta de lebontottuk és most nézzetek nagyot: egyáltalán nem vagyunk gazdagok sőőőőt... Csak nálunk tudnak az emberek a pénzzel bánni.
VW Polo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!