18 éves lány vagyok. Milyen autót ajánlatok nekem? Max.1 millió Ft-ig.
kedves első kettő.
nem azt kérdezte mit szólsz hozzá, hogy van egy milliója hanem hogy ezen összegen belül milyen kocsit ajánlasz neki.
amúgy meg azt se mondta hogy van egymilliója, lehet hogy belefizet a többit meg hitelre veszi és nem akar két és fél milla hitelt felvenni. csak felet mondjuk. vágod? és friss jogsival 18évesen nyugodtan vezethet és vehet autót. mi a fenének tette volna le a jogsit, ha nem akarna vezetni. ha most tanult vezetni, ahogy az én húgom is teszi ezekben a napokban (ugyanennyi idősen), akkor ne 30évesen üljön autóba, mert akkor még annyira se fog tudni vezetni, mint most friss élménnyel. Hajrá!
mérgemben nem írtam le az én gondolatom...
www.hasznaltauto.hu (de ezt már írta valaki, nadon helyesen)
és tényleg ne vegyél elsőre drága autót,és feltétlen vigyél magaddal autószerelő ismerőst ha van, feküdjön alá hogy jó e, mert külsőre mást látsz mint ami belül lehet, de 500e-700e közt már talál6sz magadnak egy cuki autót, ami öreg ugyan, de az pont jó, hogy beleszokj a vezetésbe. én az opel astrákat is ajánlom. nézz szét a neten. sok szerencsét!
kedves utolsó :D, az a probléma, hogy nem csak te közlekedsz az utakon, és lehet, hogy mások nem lesznek oly óvatosak mint te és innentől kezdve szóba jön a nagyautó->biztosnág párosítás. Amúgy meg miért kell lehordani a csajt? Vazze én még cask 16 vagyok de már van 1 saját telkem sőt irigykedjetek 2 ház is volt rajta de lebontottuk és most nézzetek nagyot: egyáltalán nem vagyunk gazdagok sőőőőt... Csak nálunk tudnak az emberek a pénzzel bánni.
VW Polo?
:
büszkélkedjél szarjancsi!
Arra ver a nyálad amit te kerestél meg buzikám !
kedves első kettő.
nem azt kérdezte mit szólsz hozzá, hogy van egy milliója hanem hogy ezen összegen belül milyen kocsit ajánlasz neki.
amúgy meg azt se mondta hogy van egymilliója, lehet hogy belefizet a többit meg hitelre veszi és nem akar két és fél milla hitelt felvenni. csak felet mondjuk. vágod? és friss jogsival 18évesen nyugodtan vezethet és vehet autót. mi a fenének tette volna le a jogsit, ha nem akarna vezetni. ha most tanult vezetni, ahogy az én húgom is teszi ezekben a napokban (ugyanennyi idősen), akkor ne 30évesen üljön autóba, mert akkor még annyira se fog tudni vezetni, mint most friss élménnyel. Hajrá!
"
:
Tipukikusan az lehetsz aki a reggeli dugóban egykerületből amásikba megy át egy óra alatt és közben vinnyog a dugó miatt!
Ne vezessen, sétáljon, biciklizzen és vesse egy kicsit a fater kocsiját.
Az ilyen ostoba fajankók akik 2 helyre állnak be keresztbe hosszába stb. Egyszer már bebasztam egy szélvédőt ezért, csinálja belőle rendszert?
Sőt miért nem leeht a földet egy kicsit kímélni?
De vezessél...
Csak ne egy orosz ipari hulladékot!!!! Az csak arra való, hogy a MOL meggazdagodjon! Ladát5 az isten szerelmére még álmodban se végy!!!! Inkább egy s100 skoda! Ha csak nem vagy milliomos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!