Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szerintetek?
Figyelt kérdés
A barátom azt akarja ez évben költözzek hozzá. Én nem szeretnék még költözni. Ő azóta nem ír nekem megmondta akkor irjak ha ugy dontottem hozza koltozom ez evben. Mit tegyek szerintetek? Varjak mig ir?2019. ápr. 26. 19:22
11/14 A kérdező kommentje:
Hat konyorog a face jelszomert. Es mellem sem all inkabb idegesit meg most is pedig a nagybatyam az intenziv osztalyon fekszik. En azt latom hogy neki az a jo ha minden ugy lenne ahogy o akarná. Meg azt mondja hogy fiuk utan koslatok azert nem adom meg neki. Holott senkivel sem beszelgetek.
2019. ápr. 28. 08:32
12/14 anonim válasza:
Hagyd el még most.
Az nem normális ember, aki a másik ember jelszavát kéri, amihez semmi köze.
Korlátozni akar téged és uralkodni rajtad.
13/14 anonim válasza:
Azért kéri a jelszót, mert a részéről nincs meg feléd a bizalom.
Ha szeretnél egy betegesen féltény emberrel együtt élni évekig, akkor jó úton jársz afelé.
14/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Nagyon feltekeny. Elmegyek valahova jo sokaig voltal biztos ott voltam??! Ilyeneket. Egyre jobban erzem hogy nem kotodok hozza es abban sem vagyok mar biztos hogy szeretem.
2019. ápr. 28. 10:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!