Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szerintetek?
"Mit tegyek szerintetek?"
Talán illett volna minden információval telve leírni a problémádat, de így nem csodálom, hogy h..lye vagy, ha még erre se vagy képes.
Mióta vagytok együtt? Milyen időközönként találkoztok? Mennyi minőségi időt töltötök együtt? Mekkora a táv? Mennyit beszélgettetek az összeköltözésről, a felelősségről és hogy kinek mi lesz a feladata? Anyagiakról mennyit beszélgettetek? Mind a kettőtöknek van rendes munkája? ..stb.
A párod gyerekes, te nem akarsz hozzá költözni, mert tudod, hogy nem lenne úgy jó neked.
Mégis miért lenne jó neked, ha ezt tovább erőltetnétek?
Nem tudom, te hogy viselkedsz ebben a kapcsolatban. De az alapján, amit leírtál, a párod gyerekes, sértődős passzív agresszív módszerrel akar rávenni valamire, amit te nem akarsz.
Próbáltátok megbeszélni? Elmondtad neki, hogy miért nem költözöl hozzá? Meghallgattad, hogy neki miért lenne ennyire fontos?
Ha nem tudjátok értelmes felnőtt módjára sértődés nélkül megbeszélni, akkor semmi értelme a kapcsolatnak. Ezen az sem fog változtatni, ha összeköltözöl vele.
Ha megbeszéltétek, de annyira nincs egyetértés, hogy inkább nem álltok szóba egymással, akkor sincsen értelme.
Itt szerintem nagyon fontos az, hogy mióta vagytok együtt, mert ha tegyük fel csak 1 hónapja, akkor megértelek, hogy részedről még korai, de ha minimum egy éve, és jól megvagytok, és szereted, akkor ezen nem gondolkoznál el, hogy költözz-e hozzá.
Szerintem annyira nem vágysz a közelségére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!