Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Zavarja a nőket a fecske?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarja a nőket a fecske? Mióta? Mi a baj vele?

Figyelt kérdés

15 éve nem hordok fecskét, de pár éve lett egy, amit fél éve el is kezdtem hordani, és nem is értem, mi bajom volt vele eddig! Boxer nagyon lefoglalta a combomat, tényleg egy 2. nadrágként lehetett érezni, szűkebb nadrágban mindig felgyűrődött, csak a baj van vele. Főleg ha már kilazul a gumija, akkor a nadrágot lehúzva még az is képes lemenni térdig, pedig nem is akarom. Ellenben a fecskében hihetetlenül szabadnak érzem a combomat, úgy hordok alsónadrágot, mintha nem is lenne rajtam semmi. Méretem miatt nem is zavar, hogy elfér benne minden, így teljes életet élhetek. Tükörben is sokkal jobb néznem magam fecskében.

De itt jön be a másik része: nőknek mi a véleménye róla? Kissé mintha a boxer egyeduralmában élnénk. Vagy csak a strandon tilos a fecske?

28F

2019. márc. 24. 16:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Durva gyerekkorotok lehetett... lőjek egy képet a fecskémről? Esetleg ahogy hordom? Tegnap este egész jól állt rajtam. :D
2019. márc. 25. 14:10
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom megfogalmazni miért nem tetszik. Nekem pl nem is volt apám, tehát azt sem mondhatom, hogy azért, mert rá asszociálok. Egyszerűen nem tartom szexinek. Ez olyan, mint egy férfi miért látja szebbnek a csipkés franciabugyit mint azt a régi seggtakarós bugyit amit kislányként hordtunk és tök kényelmes volt?
2019. márc. 26. 11:26
 13/14 A kérdező kommentje:
#12: nem tartom szexibbnek, de nem is fogom azt mondani, hogy lúzer vagy, mert azt hordod, és végképp nem fogok szakítani emiatt. De fordított esetben rosszul esne, ha lekerül a nadrág, és nevetést kapok az alsónadrág típusa miatt, miközben azt még nem is tudja, mi van benne.
2019. márc. 26. 12:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha előfordult veled, hogy egy nő kinevetett az alsód miatt akkor elég szerencsétlen lehetsz (a párkeresésben). Nem arról beszéltem, hogy szakítanál a nővel mert nem tetszik a bugyija, hanem csak simán arról, hogx biztos van olyan ami jobban tetszik neked
2019. márc. 26. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!