Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A páromat zavarja, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromat zavarja, hogy a pénzem a két kamaszlányomra költöm és ők csak könyvet, csokit vesznek nekem. Ill hogy a lányaim egymás ruhákát hordják és a kiselejtezettet adják nekem. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

A lányaim 15 és 17. Évesek egyméretet hordanak a bugyikat leszámítva mindent cserélnek neha zoknit és melltartót is adnak kölcsön egymásnak. A pólókat, nadrágot, kabátokat meg mind ketten hordják szerintem nincs sok ruhájuk de szeretnének változatosan öltözni és ezért teszik. Vásárláskor is össze beszélnek.

Sok nadrágjuk, pólójuk megnyúlik ezeket nekem adják veszek én magamnak is ruhát ha valami nagyon tetszik de elsők a csajok és szerintem ez így van rendjén. A párom nekik tette szóvá hogy egymásét hordják a lányok annyit mondtak neki hogy semmi közöd foglalkozz a saját lányoddal.

Az ajándékot pedig nekem hogy hálátlanok a magassarkúim is elkérik ( a nagyobbik szokta néha) mert a lábunk egyforma méretű. Karácsonyra is egy könyvet meg egy tábla csokit kaptam én meg mennyi mindent vettem nekik.

2018. febr. 26. 10:00
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
szakitassz vele,ebből még több vita lessz.
2018. febr. 26. 10:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg a párodnak,hogy semmi köze hozzá. Gondolom a kamaszlányaid anyagilag sem engedhetnék meg, hogy drágább ajándékot vegyenek. És nem is az értékét kell nézni. Az meg, hogy te mennyit költessz rájuk... tényleg az égvilágon semmi köze hozzá.
2018. febr. 26. 10:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Tedd helyre a pasidat, hogy mibe szólhat bele és mibe nem.

Amíg nem az ő pénzét költik ruhára, addig miért szól bele?

Mi is hordtuk anyuval egymás ruháit, nincs abban semmi, ha egy pólót vagy cipőt kölcsönvesztek egymástól. Sőt, a fiam is benyúlta azt a felsőt az apjától, amit kihízott.

Nekem ez inkább úgy tűnik, hogy a pasi csak kötözködni akar, mert nem kedveli a lányaid.

2018. febr. 26. 10:13
 4/10 anonim ***** válasza:
8%
mert a párod akarja majd őket titokban magához édesgetni,ajándékokkal.
2018. febr. 26. 10:22
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Miért? A párodtól milyen ajándékokat kapsz, hogy egy könyv meg egy csoki szerinte gáz?
2018. febr. 26. 11:01
 6/10 anonim ***** válasza:
56%
A párod helyében örülnék annak hogy a kamsz lányaid levetett ruhái jók rád méretben. Büszke lehetsz magadra, vag a lányaidat kellene fogyókűrára fogni.
2018. febr. 26. 11:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy 15 és egy 17 éves lány miből vegyen drága ajándékot? És egyáltalán minek, az a lényeg, hogy örülsz-e annak, amit tőlük kapsz, nem az értéke. Semmi gond nincs azzal sem, hogy egymás ruháit hordják, ha mindkettőjüknek megfelel a dolog. Az sem gáz, hogy veled is cserélgetnek ruhákat, én is szoktam anyámmal cserélni, ha valamit meguntunk vagy nem áll olyan jól/nem vált be, de ahhoz túl drága volt vagy még keveset használtuk, hogy elajándékozzuk a vöröskeresztnek. Szerintem a párodnak nem ezzel van a baja, hanem vagy a lányaiddal, vagy veled, csak túl töketlen ahhoz, hogy megmondja. Inkább addig fog ilyen mondvacsinált problémákkal b#szogatni titeket, ameddig te nem szakítasz vele, mert ő inkább a végtelenségig kerüli a konfliktust, miközben te előbb-utóbb tönkremész miatta lelkileg.
2018. febr. 26. 12:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A 7-esnek igaza van. Én a helyedben felülvizsgálnám a kapcsolatot.

A barátnőmnek két lánya van, hasonló korúak. A ruhákat ugyanúgy cserélgetik, az anyjukra marad a kinőtt vagy ami nekik nem tetszik.

Eszembe nem jutna beleszólni hogy mikor ki mire mennyit költ. Az ő dolguk. A páromnak én szoktam venni a ruhákat titokban mert ő nem költ új ruhára, inkább a gyerekeire áldozza. Ez így van redben hogy a lényaiért él és nem önző.

2018. febr. 26. 12:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Én kidobnám a fenébe...
2018. febr. 26. 19:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Én apa vagyok, van kamaszlányom is, szimpatikusan okos megfogalmazás:

"a lányok annyit mondtak neki hogy semmi közöd foglalkozz a saját lányoddal. " Ennyi.

Gondolom van alapja is, mert jól célzott ütés.

Nagyon zokni az agyilag aki BÁRMILYEN ajándékozásban az egyenértékű cserét keresi, no de egy gyerek-szülő kapcsolatban??? Idióta.

Én azt mondtam nekik, hogy nekem pont elég ajándék életem végéig, hogy vannak, ha még kapok is hozzá bármit, az tök jó, ha nem akkor is tök jó.

2018. febr. 27. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!