Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarja a nőket a fecske? Mióta? Mi a baj vele?
15 éve nem hordok fecskét, de pár éve lett egy, amit fél éve el is kezdtem hordani, és nem is értem, mi bajom volt vele eddig! Boxer nagyon lefoglalta a combomat, tényleg egy 2. nadrágként lehetett érezni, szűkebb nadrágban mindig felgyűrődött, csak a baj van vele. Főleg ha már kilazul a gumija, akkor a nadrágot lehúzva még az is képes lemenni térdig, pedig nem is akarom. Ellenben a fecskében hihetetlenül szabadnak érzem a combomat, úgy hordok alsónadrágot, mintha nem is lenne rajtam semmi. Méretem miatt nem is zavar, hogy elfér benne minden, így teljes életet élhetek. Tükörben is sokkal jobb néznem magam fecskében.
De itt jön be a másik része: nőknek mi a véleménye róla? Kissé mintha a boxer egyeduralmában élnénk. Vagy csak a strandon tilos a fecske?
28F
Speedo-t hodjál, az a "menő" 😎
:D :D :D :D :D
Mert az bugyi, csak máshogy hívák, egy fétfi meg ne hordjon bugyit.
(Még a 3 évesemnek is csak boxert veszek)
Nekem csak a fehér, meg a színes-kisfiús fecskével van problémám.
A fehérrel azért, mert (mint sokan mások) apámra asszociálok róla. Egyszerűen nem vonzó, mint a kinyúlt nagyibugyi. A színes-fisfiús, rajzfilmfigurás darabokban meg úgy érzem, egy nyolcévessel készülök közösülni. A fekete, szürke, sötétkék, sötétzöld, bordó, és ezek kombinációjában geometriai mintás, megfelelő méretű és nem laza, kinyúlt fecskék ellen nincs kifogásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!