Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik el vannak tartva, miért jó ez? Miért jó függeni valakitől és zsebpénzt kérni 30 évesen?
Eredetileg az asszony szerepe a férfi felé és a család felé szólt.
Ha otthon minden rendben van az a nő erénye és tisztessége.
Amikor lázadozás és kivagyiság meg feminista egyenlőségjátszásdi van akkor a jó és működőképes családmodell borul.
Sem a nőnek nem jó sem a férfinak és rombolja a gyerekeket.
Pont az a jó modell, amikor a csajok otthon vannak és szerető család várja otthon a férfit.
Tehát az "eltartás" nem szégyen.
A családanyaság még így sem koktélozgatás vagy plázázás.
Viszont a feministák szétdúlták ezt a rendszert.
Így most már a férfiak nem rendelkeznek eltartásra való fizetéssel a nők viszont kevesebb munkával is tízszer fáradtabbak.
Megérte?
Sem otthon, sem gyerekek viszont le kell adni a teljesítményt és még otthon is helyt kellene állni.
Tehát a feminizmus nem, hogy felemelte volna a nőket, igazából kirabolta a férfiakat, rabszolgává tette a nőket és anyátlan-apátlan árvákká tette a gyerekeket.
Masfel eve fejeztem be a sulit es meg nem keztem el dolgozni.
Elettarsammal 4 eve vagyunk egyutt.
Szeretnek meg ebben az evben elkezdeni dolgozni(de azt sem tartom kizartnak, hogy tanulni fogok meg).
Azert nem keztem el suli utan egybol dolgozni, mert a parommal megbeszeltuk, hogy egy ideig itthon maradok, hogy egyutt tudjunk lenni, utazgatni stb.
Mind a ketten dolgoztunk(nagyon sokat) suli mellett evekig, mert a szuleinkre nem nagyon szamithattunk, meg a konyveinket is magunknak vettuk.
Paromnak lett egy jo munkahelye es megkert, hogy maradjak itthon, mert fiatal vagyok, lesz meg idom eleget dolgozni. Nagyon sok embernek (csaladnak, baratnak, ismerosnek) nem tetszik, hogy nem dolgozom, van akinek azert mert nem mennek az eveim van akinek azert mert nincs sajat penzem vagy csak azert mert "mi az, hogy en nem dolgozom".(de azert par rokon megis azt mondta, hogy jol csinaljuk, lesz meg idom dolgozni)
Soha nem volt azzal problema, hogy megveszem magamnak azokat a dolgokat amikre szuksegem volt/van.
Tudom, ez nagyon sok embernek nem tetszik es azt gondoljak, hogy budos nekem a munka pedig ez nem igy van.
A lakas mindig tiszta es amikor a parom nem dolgozik mindig egyutt tudunk lenni.
Nem ertem amugy, hogy miert kell lenezni vagy szidni azokat a noket akik otthon vannak, regen is ez volt.(altalanossagban ertem es nem a kerdezore vagy a kommentelokre gondolok)
"Tehát az "eltartás" nem szégyen."
De az.
És a kommented többi része annyira ostoba, hogy nem éri meg választ írnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!