Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, akik el vannak tartva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik el vannak tartva, miért jó ez? Miért jó függeni valakitől és zsebpénzt kérni 30 évesen?

Figyelt kérdés
2019. márc. 21. 16:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
46%

Mi ez a sok ilyen kérdés? :D

Kérdező, kapcsolatban sosem rövidtávra terveznek a nők, ezt tudhatnád te is. 10 éve vagyok az élettársammal és elejétől kezdve közös volt a kassza, amit csak én töltöttem fel a keresetemből, sosem érezte azt hogy eltartva lenne, csak nekem se lenne jó, ha fáradtan meló után elkéne kezdenem főzöcskézni utána takarítani. Nagyon elcseszett ez a világ, mindenki inkább elmegy dolgozni ahelyett, hogy otthon rendet tart. nem értem, de nekem mindegy is, a nöknek soha semmi nem jó, legalább az én drágám nincs megáldva ilyen női tulajdonsággal.

2019. márc. 21. 16:36
 12/25 A kérdező kommentje:

# 11

Mondtam, hogy férfiak nem írjanak, mert tudtam, hogy csak ilyen nőgyülölő hisztiket tudtok majd produkolni.

Kopj le.

2019. márc. 21. 16:40
 13/25 anonim ***** válasza:
58%
Nem vagyok nőgyűlölő, te vagy férfigyűlölő már bocs. nem látsz túl a feminizmusodon sajnálom drágám! a leendő párodat is sajnálom, talán őt jobban.
2019. márc. 21. 16:50
 14/25 anonim ***** válasza:
95%
Edesanyamat az apukam szuletesemtol fogva eltartja. Anya nem szenved semmiben hianyt, nincs az, hogy kulon penz, megvehet maganak barmit - nyilvan esszeru hatarokon belul, tehat nem ferrarit stb-, cserebe ugye o viszi a haztartast.
2019. márc. 21. 17:03
 15/25 anonim ***** válasza:

Voltam eltartott. Őt nem zavarta, hogy költöm a pénzét, annyi volt cserébe elvárás, hogy legyek tip-top, a lakás pedig tiszta. Jó volt mindkettőnknek, mert nem voltunk hullák nap végére, sok idő maradt egymásra.

Most mással vagyok, mindketten dolgozunk, házimunkát megosztjuk. Ezzel sincs gondom, cdak sokszor vagyunk fáradtak.

2019. márc. 21. 18:21
 16/25 anonim ***** válasza:
9%
ezen én is sokszor elgondolkodom. és arra szoktam jutni, h sajnálom az ilyen nőket, mert belülről szerintem egy akkora rakás szerencsétlenség az életük, h nem igaz. nincs meg a magukba vetett önbizalmuk, h képesek lennének bármit is önerőből elérni, félnek felelősséget vállalni, nem tudnak célokat kitűzni, nem tudják mi az, h kemény munka, és nincs kompetenciájuk semmihez, és meg sem próbálják fejlesztnei magukat. inkább a megaláztatást választják.
2019. márc. 21. 21:47
 17/25 anonim ***** válasza:

Vannak olyan férfiak akik besegítenek a háztartásba és a gyereknevelésbe. De én voltam olyan férfival, hogy hajnali fél 4kor keltem, fél 5re mentem a buszra (messze volt a munkahelyem), 6ra mentem dolgozni délután 2ig, fél 4 re haza értem - ekkor ő már rég otthon volt és feküdt- és akkor kezdtem el főzni, majd takarítani, megteríteni, elmosogatni. Ez az idő alatt ő végig "pihent"...csak hogy épp egy másik nőcskével írogatott akinek nem volt dolga. Képzelhetitek miért szakítottunk.

Jelenlegi párom dolgozik én pedig végzem a házimunkát és a gyerekkel vagyok. Semmi ilyen probléma nincs köztünk, van időnk egymásra.

2019. márc. 21. 22:59
 18/25 anonim ***** válasza:

Nem vagyok eltartva, és nem is vágyom rá. Viszont aki a környezetemben eltartott/részmunkaidőzik otthonról, az azért, mert vagy

a) sokgyerekes család (3-6) ahol a gyerekek ellátása, szórakoztatása, iskolába-oviba-edzésre-különórára hordása, a mindenféle szülőik, programok, betegségek egyeztetése egy egész embert kíván, vagy

b) olyan nagy háztartásuk van állatokkal, veteményessel, szőlővel, gyümölcsfákkal, amit nem lehet munka mellett rendben tartani

Ehhez annyit tudok hozzáfűzni, hogy vannak nők akiknek ez okozza a legnagyobb örömöt. Vannak akik ki tudnak teljesedni abban, hogy gyakorlatilag önfenntartó gazdaságot gondoznak, kikapcsolja őket az hogy egész nap a kertben ásogatnak, gyomlálnak, ültetnek, lázba hozza őket egy új barackfa, és vannak akik tényleg azzal töltik legszívesebben a napjaikat hogy mindent megadnak a gyerekeiknek amit tudnak.

Én nem ilyen vagyok, nekem szükségem van a munkára ahhoz hogy teljesnek érezzem magam, akkor se hagynám abba ha megnyerném a lottót kétszer. De meg tudom érteni ha másnak mások a prioritásai.

(illetve plusz egy a beteg/SNI-s gyerekek édesanyjai, de őket nem sorolnám ide, mert kevésbé preferenciából vannak eltartva, inkább hívnám kéyszerűségnek)

2019. márc. 22. 01:44
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ítélem el, nem tudhatni mi van a háttérben. Lehet olyan betegsége (akár lelki), ami miatt nem tud munkát vállalni és napi 8-9 órát robotolni.
2019. márc. 22. 09:10
 20/25 anonim ***** válasza:
92%

En 5 eve nem dolgozom. Kozos szamlank van a ferjemmel amire jonn a fizetese. SOHA, nem kerdezi meg hogy miert vettem ezt vagy azt magamnak, mert tudja hogy a penzt nem szorom es tenyleg csak akkor veszek dolgokat ha szuksegem van ra, nem kell engedejt kernem tole. A telefonomat mar reg leakartam cserelni, beszeltunk is rola. Megtettem semmit nem szolt, sot alig varta hogy haza erjen hogy lassa megeri a kulombseg mert akkor o is cserel. Es nincs az hogy egyaltalan nem segit az otthoni dolgokban mert az az en dolgom. Hetkoznap estig dolgozik ezert ilyenkor segitem amiben tudom hogy csak pihenjen. Szellemileg nagyon kimerito munkat vegez. De hetvegen, szombat reggel az az elso dolga hogy megkerdezi hogy van-e valami amit segithet.

Kerdezo te lehurogtad a ferfi valaszolot de nagy igazsagot mondott. Mi kulfoldon elunk, a ferjem kollegainak a felesegeik 70% nem dolgozik es ezen semmi megvetendo vagy csodalkozni valo nincs, ez itt normalis.

Mikor otthon eltunk en is dolgoztam sot volt amikor joval tobbet mint a ferjem. Hullak voltunk mindketten es csak a vita volt a hazkoruli teendok miatt, mert nem volt energiam arra is a hetkoznapokba es a hetvegere tolodott minden amikor pihenhetunk volna. Most nem vagyok faradt, kimerult es mindenben tudom tamogatni es a hetvegen meg feltoltodunk a kovetkezo hetre. Nalunk ez egy jol mukodo rendszer es mindenki elegedett.

Most terhes vagyok beszervezett egy ket takaritonot hogy majd valaszak, mert nem szeretne hogy terhesen belelegezem a sok hulye tisztitoszert. O ilyen es imadom a ferjem es o is engem!

Megjegyzem normalis hetkoznapi emberek vagyunk, nem vagyok plasztik maca.

2019. márc. 22. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!