Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Zsebpénzt" adni a barátnőnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Zsebpénzt" adni a barátnőnek?

Figyelt kérdés
Nincs sok pénze, még tanul gimiben. Én meg már dolgozom, gy gondoltam adnék neki heti pár ezer forintot, amin tud venni magának ezt azt, ilyen apróbb dolgokat, pl amit megkíván, vagy be tud ülni ide oda barátnőivel, mert a szüleitől szinte semmit se kap.

2015. febr. 26. 23:05
1 2
 1/16 opened paradise ***** válasza:
32%
Hogy én miért nem találok ilyet nőben? :/
2015. febr. 26. 23:06
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
És ezt most minek kérdezed meg? Ha megteheted adj neki.
 3/16 anonim ***** válasza:
Ha önzetlenül teszed akkor miért ne ?
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
adj neki csak beszéljétek meg ne legyen ebből később kellemetlen helyzet
2015. febr. 26. 23:07
 5/16 anonim ***** válasza:
Azért ezzel a témával csak óvatosan.Pl ha ő nem hozza fel, akkor szerintem te se erőltesd,vagy ha te mindenképp szeretnél adni,akkor se nyomulósan.Ne éreztesd vele a helyzetet,mert lehet,hogy pl őt nem zavarja.Ha nem jól tálalod,akkor könnyen cikis helyzetbe kerülhetsz..
2015. febr. 26. 23:09
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
ne adj neki! megszokja és mindig el kell tartanod majd.
2015. febr. 26. 23:10
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Én nem szoktatnám rá erre. Előbb-utóbb mindig több, és több kell majd neki. És takarékoskodni sem fog így megtanulni. Ergo, nem vagyok az anyja, apja sem, hogy pénzeljem.
2015. febr. 26. 23:10
 8/16 anonim ***** válasza:
6%

Zsebpéniszt inkább.

Komolyra fordítva, attól függ mennyire nélkülöz meg, hogy kezelné a dolgot.

2015. febr. 26. 23:12
 9/16 anonim ***** válasza:
Nőként nem szeretnék pénzt kapni akkor sem, ha rosszul állok anyagilag. Vegyél neki apróságokat, amiknek örül. Nem tudom, mennyire szegény jelenleg, de akár egy tusfürdőt is át lehet adni azzal, hogy megláttam a boltban, megszagoltam és az illatáról Te jutottál eszembe. Lehet, a nyakadba ugrik örömében, míg a pénztől csak q..nak érezné magát és nem biztos, hogy az jót tesz nektek. Vegyél kozmetikumokat, pólót, fehérneműt, ékszert, mindenfélét, amit úgy tudsz neki adni, hogy könnyíted a helyzetét mert nem kell megvennie, ugyanakkor azt tudod neki mondani, hogy azért veszed, mert neked abban tetszik, vagy tudod, hogy szereti. Ő meg pár filléres kis ajándékokkal szintén tudja viszonozni, ha akarja és akkor pénzben Te adtál többet, törődésben meg nagyjából egyformán lehettek és nincs a pénz okozta feszültség.
2015. febr. 26. 23:31
 10/16 Koaxk Ábel ***** válasza:

Szerintem nem gáz pénzt adni, főleg ha megteheted.

Nyilván a hölgyel tisztázd, hogy miért adod.

#9-esel Nem értek egyet, egy normális kapcsolatban fel sem merül, hogy a páromat Qrvának tekintsem, vagy, hogy ő ezt gondolja mert egy kicsi segítek neki anyagilag.

2015. febr. 27. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!