Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ki hogy éli meg a társasmagányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy éli meg a társasmagányt?

Figyelt kérdés
Van párom 3eve együtt élünk van két gyermekünk.De mellette kegyetlenül unalmas az életünk.O dolgozik én itthon.Ami ügyelet önmagában teljesen normális hisz sokan vagyunk igy.De sosem mozdulunk ki,nem beszélünk meg soha semmit ha kérdezek bármit mindig lehurrog.Semmit nem foglalkozik szinte velünk haza jön szokasos esti rutin és lefekszik jatszani a telefonján.Persze igen tudom fáradt és szeretne pihenni én teljesen megértő vagyok de mellette teljesen elhanyagolva érzem magam mellette...Sosem kérdezi meg hogy nekünk hogy tellenek a napjaink pedig én mindig azzal kezdem ha haza ér... Gyakran érzem magam csak egy házi cselednek mint sem nőnek....Talán ezért is lettem szorongásos pánikbeteg...Nem sirankozni szeretnék vagy talán mégis...hiába mondom neki hogy ez így nem jó felemeszt minket a mindennapi rutin süket fülekre találok...nem tudom mit csinalhatnek meg....Idejét se tudom hogy a család mikor mozdult ki bárhová akárcsak sétálni...Már teljesen befarsultam meg mondom az igazat.Nincs családom se barátaim csak ő lenne nekem de talán ő sincs.szivesen hallgatnek tanácsot vagy csak pár kedves szót hogy mit tudnék csinálni ha érdemes még egyáltalán.
2019. márc. 12. 18:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akkor azon dolgozz, hogy az sikerüljön. Ez nem társas magány, hanem bántalmazó kapcsolat, amiből menni kell minnèl hamarább.
2019. márc. 13. 12:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez az en életem?!Mint ha minket irtal volna le!Kib.sz.tt sz.r ez a társas magány.De csak ha egy picit többet lenne velünk,ne csak a gyerekekkel programoznek,egy séta..akármi.De szerinte minden rendben van,csak sokat hisztizek a semmin.Igen,biztos így van..
2019. márc. 17. 09:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!