Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Más pasija is olyan,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más pasija is olyan,hogy direkt lovagol a szavakon,és rosszul csinál meg valamit,hogy máskor ne kelljen?

Figyelt kérdés
A pasimra nem lehet semmit rábízni,mert rosszul csinál meg mindent. Csorbít,tör, karcol, ha valamit csinál,csak a kár van utána. Viszont, így meg mindent nekem kell csinálni helyette is. Ha vitánál mondom,hogy nem segítesz nekem semmit, akkor azt kapom,hogy máskor hozzávágom a fejéhez,hogy ne csináljon semmit,mert minden rossz amit ő megcsinál. Ezt szánt szándékkal csinálja? Ráadásul igen csak dühít,hogy mindent egymagamnak kell megcsinálni,holott ő is ugyan úgy koszít,hazsnál dolgokat stb, és ennek ellenére vagy kárt csinál,vagy semmit. Az elhagyáson kívül,hogyan lehet menteni a helyzetet? Vagy hagyjam el,mert nem lesz jobb,és keressek olyan férfit, aki nem kártékony,és ugyan úgy tudja,hogy mi a dolga,nem a másikra tol rá mindent?
ma 16:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ő amúgy ilyen első-második osztályos általános iskolás, dacos kisfiú? Nem? Akkor mire vársz?

Keress olyan férfit... férfit, igen. Nem kisfiút.

ma 16:22
 2/15 anonim ***** válasza:
33%
Miért nem mutatod meg neki, hogy hogyan lehet valamit úgy megcsinálni, hogy közben ne tegyen kárt? Pl. ha tereget, akkor mutasd meg, hogy nézd drágám, ha így teszed, nem lesz gyűrött a ruha. Kommunikáljatok!
ma 16:23
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd. Vagy ennyire béna, vagy tényleg direkt csinálja, hogy te ne hagyd és inkább megcsináld te. Szerintem hagyd, hogy csinálja, de utána takarítson fel, vagy javítsa meg, amit elrontott. Mindkét esetben ez a megoldás, hogy tanuljon. Mondjuk nekem ilyen balf. nem kellene.
ma 16:23
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg direkt csinálja, én legalábbis gyerekként csináltam ezt mikor anyám rám bízott valamit, szándékosan elbénáztam és akkor máskor nem kellett csinálnom. (Csak mondjuk én kinőttem ebből, a pasid meg megmaradt 12 éves fejben. :D )
ma 16:24
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem kell mindenben rémeket látni, lehet, hogy ő egyszerűen ilyen. Ismertem ilyen embert, a felesége semmit nem tudott rábízni, mert olyan ügyetlen volt. Egyszer előttem vesztek össze azon, hogy a fickó vizesen szedte le a ruhákat a szárítóról és úgy pakolta be a szekrénybe 😀 De az a fickó maga volt a megtestesült szerencsétlenség. Már rég elváltak azóta.
ma 16:27
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
5- de hát ez meg gyengeelméjű, az meg kinek kell kapcsolatra?
ma 16:27
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
Erre már egy kifejezés is van, olvass utána: weaponized incompetence. Pont erről szól, hogy direkt rosszul csinál dolgokat, hogy utána ne neki kelljen. Ha nem tudod vele megbeszélni, szállj ki mielőtt házasság és gyerek lenne mert csak rosszabb lett.
ma 16:30
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Na ez az, mi lesz, ha gyereketek lesz? Majd őt is elejti, mert béna?
ma 16:31
 9/15 A kérdező kommentje:
Hiába mutattam meg neki,hogyan kell,akkor is csorbította,meg rosszul csinálta. Szerintem,bocs a kifejezésért van annyira rafinált,és gonosz,hogy direkt azért csinálja,hogy neki ne kelljen hozzá sem nyúlnia. Viszont ilyen férfi mellett tuti nem maradok meg hosszú távon,és jó,hogy ez így még az elején kiderült róla.
ma 16:33
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
De most komolyan, ha te is azt gondolod, hogy direkt csinálja ezt, akkor miért vagy még vele? Hogy tudsz szeretni, tisztelni egy ilyen embert?
ma 16:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!