Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Műkörmöt akar, miért értetlen?
Figyelt kérdés
A feleségem kitalálta, hogy műkörmöt akar magának, és kikérte erről a véleményem. Mondtam, hogy én műköröm nélkül ismertem meg, nekem a műdolgok nem tetszenek - ezt már az elején leszögeztem. Azzal jött, hogy az szép, és miért nem fogom ezt fel. Persze műszempillát is szeretne... Ha már lúd. Én javasoltam a műmellet, az ajakfeltöltést, a póthajat, a vádliimplantátumot, és a fenékimplantátumot, hogy teljes legyen a kép, persze ironikusan. Nyilván megsértődött, és mindenféle idiótának nevez. Ti hogy kezelitek az ilyen helyzetet?2019. márc. 12. 01:08
31/31 anonim válasza:
Csak azt nem értem, hogy egy felnőtt férfi miért írja ezt ide ki. Minden embernek más a műkörmökről a véleménye és erről a viharról a biliben. Te biztos tökéletes vagy úgy ahogy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!