Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Műkörmöt akar, miért értetlen?
Figyelt kérdés
A feleségem kitalálta, hogy műkörmöt akar magának, és kikérte erről a véleményem. Mondtam, hogy én műköröm nélkül ismertem meg, nekem a műdolgok nem tetszenek - ezt már az elején leszögeztem. Azzal jött, hogy az szép, és miért nem fogom ezt fel. Persze műszempillát is szeretne... Ha már lúd. Én javasoltam a műmellet, az ajakfeltöltést, a póthajat, a vádliimplantátumot, és a fenékimplantátumot, hogy teljes legyen a kép, persze ironikusan. Nyilván megsértődött, és mindenféle idiótának nevez. Ti hogy kezelitek az ilyen helyzetet?2019. márc. 12. 01:08
1/31 anonim válasza:
Gyerekes az egész. Körmöket felfújni és megsértődni rajta.
2/31 anonim válasza:
Hú. Ha elmúltatok már 18 évesek, akkor mindkettőtök részéről gyerekes az egész.
3/31 anonim válasza:
Inkább ne szólj bele a kormeibe. Ez legyen a legnagyobb gondod.
4/31 anonim válasza:
Te nem szolhatsz bele a teste kinezetebe.
Nem az apja vagy egy12 eves kislanynak,h ‘ne engedd’ a mukormot.
N
5/31 A kérdező kommentje:
Nem szóltam bele, elmondtam a véleményem, mert kérdezte. Mindenki azt csinál a testével, amit szeretne. Viszont természetesen abba sincs beleszólása, hogy nekem mi tetsszen.
2019. márc. 12. 01:31
6/31 anonim válasza:
Lehet, hogy nem gúnyolódni és ironizálni meg leszólni kellene. Vágyik valamire, amitől jobban érzi magát. Ha megengedheti magának, akkor miért ne? Elég lett volna annyit mondanod neki, hogy neked nem tetszenek az ilyesmik egy nőn,de ha ő szeretné, akkor nyugodtan. (és mindezt nem gúnyosan. Gondolom az eladót sem ugatod le a boltban ha nem tetszik a műszempillája vagy a zselé a körmén. Ha meg megcsináltatja , akkor sem leszólni, vagy cinikus meg ironikus megjegyzéseket kell tenni. Neked nem tetszik. Ezt elmondtad. kész. De őt boldoggá teszi, elégedettebb lesz magával. Nem kell hazudozni hogy így úgy tetszik, amikor megmutatja, elég ha azt mondod neki, hogy örülsz az örömének. Azt ugye érted, hogy neki mint nőnek nem az a feladata hogy neked tetsszen és megfeleljen, hanem hogy magával legyen elégedett? Akkor pedig ne szólj bele és könyörgöm ne vedd már el a kedvét, mert a végén inkább el sem mondja majd a vágyait nehogy leszóld. Ha pedig ez valami pluszt ad a közérzetéhez, te is jobban jársz vele, hidd el.
7/31 anonim válasza:
Műkörmöm van, szilikon cicim és rendszeresen hordok műszempillát. Volt hordja és 5-6x feltöltettem a számat, már kiment. Az ő dolga, te meg egy nyomi vagy. 12 éves korom óta van műkörmöm. Tudod, a körömlakk lejön hamar, így meg 2-3 hétig nincs gondom vele, lábon is géllak van. NŐ vagyok, nem selejt.
8/31 anonim válasza:
Miért ne ironizálhatna.Nekem már ott kezdődik a furiság,hogy a můkörömből ekkora témâzâs lett.Nem engedêlyt nem adott râ,csak elmondta a vélemênyét erről.Nem tetszik kêrdezőnek,feleség meglovagolta a têmât,és ebből jött az irónia.
9/31 anonim válasza:
Fogadd el, had probálja ki. Ez legyen a legnagyobb problémád. Én hajfestéssel voltam így, tudtam hogy az akkori párom a természetest szereti. De én befestettem feketére. Nem is szóltam neki, az én testem az én döntésem. Mikor meglátott annyit mondott hogy örül hogy kiprobáltam, jól áll. Pedig tudom hogy neki nem jött be. De ő nem magára figyelt, hanem arra higy nekem hogy jó. :)
10/31 anonim válasza:
7-es súlyos önértékelési problémáid lehetnek ha ennyi minden cikis dologra szükséged van ahhoz hogy nőnek érezd magad akkor igenis selejt vagy.Nem tudom hány éves vagy de idővel rájössz majd hogy ezek a dolgok egy férfi számára taszítóak.Érdemes lenne felkerened egy pszichológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!