Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar elengedni a barátnőm sehova?
Ez így ebben a formában nem féltékenykedés, egyszerűen veled akar lenni.
Lehet normális igény is, lehet függőség is.
Konkrétan miért érzi magát rosszul? Nem tudja elfoglalni magát? Fél hogy nem gondolsz rá? Bántja, hogy nélküle is jól érzed magad? Megcsalástól tart?
Alaposan ki kéne beszélnetek ezt.
Ha valami félelem okozza, akkor azon lehet segíteni.
Mindig ilyen volt, vagy újabban változott meg?
Szerintem viszont kicsit sem normális. Nincs olyan körülmény, ami normálissá teszi ezt a fajta hisztit és uralkodást. Minek vagy ilyen csajjal együtt? Tök mindegy, ha a kapcsolat más szempontből tökéletes, ez simán olyan dolog, ami a tökéletest is nullára rontja le. Hiába tök jó minden más, az ilyen egy értelmetlen, fölösleges kapcsolat.
A barátnődnek komoly lelki sérülései és komplexusai vannak. Illetve komoly önbizalomhiánya. Ezt neki kellene kezeltetni minél hamarabb. Olyan pedig nincs, hogy valaki elenged valahova vagy nem enged el valahova. Abszolút nincs szükséged az engedélyére.
Két lehetőséged van. Vagy elhagyod a francba és keresel egy normális, értelmes nőt rendes önbecsüléssel, vagy megmondod neki, hogy hiába hisztizik, akkor is elmész. De ez a kapcsolat így teljesen értelmetlen és hosszú távon halálra ítélt. Ez a csaj mindenben le fog korlátozni.
Én is éltem ilyen kapcsolatban. Ez nem korrekt. Direkt ezt a szót írom, mert a "normális" szó elég rugalmasan értelmezhető.
Egy igazi kapcsolat 100x inkább szól a KÖLCSÖNÖS TISZTELET alkalmazásáról, mint a BIRTOKLÁSRÓL!!!
Egy kapcsolat első éveiben még ez nem is teher, mert a pár tagjai tényleg mindig együtt akarnak lenni, de évekkel később ez, ha nincs idejében kezelve, sok sok konfliktus forrása lehet. Én megbeszélném vele, normálisan, asszertíven, hogy a szellemi autonómiával ez mennyire szembemegy és nem egészséges, és pont azzal lehetne közöttetek a kapcsolat minősége 99 helyett 100%-os, hogyha elengedné ezt a birtokféltési konfliktust, ami a saját bensőjéből, neveletetéséből fakad.
1# Igen, szerintem attól fél, hogy nélküle is jól érzem magam, hogy akár meg is csalom, ami kb nonszensz.
2# Ő amúgy egy rendes nő, én nincs önbizalomhiánya, vagy ilyesmi, én nem az a fajta vagyok, akinek bárki parancsolhat, így hát ha menni akarok bárhova, akkor megyek is. A kapcsolatunk elején nagyobb visszatartó ereje volt ezeknek a dolgoknak.
3# Igazad van, nem nagyon vannak barátai, nem értem miért nem jár el valahova, ha nem dolgozik kb mindig itthon van. Neki ez így tökéletes.
4# Úgy érzem most jött el az idő. Ha van valami programom, akkor elmegyek. Csak bánt, hogy a barátnőm ezt nem nézi jó szemmel.
Köszönöm a válaszokat, ment a pacsi. :)
Jó pasinak tart.
Attól tart, ha elenged egyedül, meghúzol másik lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!