Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar elengedni a barátnőm sehova?
Szerintem ez igény függő.
Van olyan baráti párosunk, akik a budira is együtt járnak. Már-már engem zavar, hogy ennyire egymásra vannak tapadva, de az ő dolguk, ha mindkettejüknek így jó, akkor legyenek boldogok így.
Én nőként megbolondulnék, ha így kéne élnem, ha nem találkozhatnék a barátaimmal akkor, amikor csak akarok. Avagy a párom mindig ott lenne velem. Mi mindketten igényelünk egy kis teret és piszkosul jól esik egy barátnős laza este után a párom mellé hazajönni lefeküdni aludni.
Csak azt nem szeretem, ha a "kimenők" már a kapcsolatunk rovására mennek. A párom hajlamos a hatalmas baráti társasága mellett megfeledkezni rólam. "Mert ezzel is régen találkozott már, meg azzal is..." Ha emlékeztetem arra, hogy ez már sok lesz, akkor kicsit visszafogja magát és csoportosítja a barátokat. :)
Elképzelhető, hogy te lazább típus vagy, míg a párod ragaszkodóbb, szívesen töltené veled minden idejét. Meg kell találnotok a közös nevezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!