Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy a párom nem akar elengedni a hétvégére, mert ott lesz az exem?
Jövő héten lesz egy két napos túra, a cég szervezi, többek között ott lesz az a munkatársam is, akivel anno együtt voltunk 3 évig. Fél éve szakítottunk, jobban mondva én szakítottam, pont a mostani párom miatt. És ő most nem akar elengedni oda, azért mert ott lesz az exem is, aki szerinte még szeret engem, és mindent meg fog tenni, hogy visszakapjon. Mondtam, hogy hiába próbálkozna, én már őt szeretem. De hajthatatlan, azt mondta, ha elmegyek, akkor vége.
Ti mit tennétek? Elmennétek ennek ellenére, vagy otthon maradnátok?
Nos félév nem sok idő az új barátoddal...egy ilyen ultimátumon egy percig nem gondolkodnék. Elmennék és ha ő emiatt szakít, akkor jobb is hogy megszabadultam egy birtokolni vágyó embertől. Egyébként megmondanám, hogy én meg akkor szakítok, ha megszabja hova mehetek.
Ez egy céges rendezvény, nem egy szerelmi légyott.
Elengedni?
Nem vagyok a kutyája, persze elmennék. Ha ennyire nem bízok benned a párod akkor annyit is ér a kapcsolatotok.
Ez furcsa.. Mikor volt egy hasonló kérdés itt, hogy a lány elment színházba vagy moziba azzal a sráccal, aki a barátja szerint szerelmes belé, és egyébként megtiltotta, mindenki elmondta a lányt minden k u r v á n a k, aki semmibe nézte szegény párja kívánságát, most meg hogy képzeli a pasi, hogy bármit is megtilt neki? Most akkor ez miben is más, elárulná valaki?
Egyébként kérdező, én elmennék a helyedben, biztos nem hagynék ki egy ilyen hétvégét a pasim hülye féltékenységi rohamai miatt, főleg, hogy alaptalan az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!