Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy a párom nem akar elengedni a hétvégére, mert ott lesz az exem?
Jövő héten lesz egy két napos túra, a cég szervezi, többek között ott lesz az a munkatársam is, akivel anno együtt voltunk 3 évig. Fél éve szakítottunk, jobban mondva én szakítottam, pont a mostani párom miatt. És ő most nem akar elengedni oda, azért mert ott lesz az exem is, aki szerinte még szeret engem, és mindent meg fog tenni, hogy visszakapjon. Mondtam, hogy hiába próbálkozna, én már őt szeretem. De hajthatatlan, azt mondta, ha elmegyek, akkor vége.
Ti mit tennétek? Elmennétek ennek ellenére, vagy otthon maradnátok?
"nem akar elengedni "- hát ez baromira nem fér bele egy párkapcsolatba.
A zsarolás meg még annyira se.. értem, hogy szorong, önbizalomhiányos, nem hiszi el, hogy őt választottad...
de hát ha ebben engedsz akkor azt hiszi: ez a világ rendje, és majd még azt is meg akarja szabni, mikor menj WC-re.
Arról nem is beszélve, hogy mégis, minek néz téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!