Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogos, hogy a párom nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy a párom nem akar elengedni a hétvégére, mert ott lesz az exem?

Figyelt kérdés

Jövő héten lesz egy két napos túra, a cég szervezi, többek között ott lesz az a munkatársam is, akivel anno együtt voltunk 3 évig. Fél éve szakítottunk, jobban mondva én szakítottam, pont a mostani párom miatt. És ő most nem akar elengedni oda, azért mert ott lesz az exem is, aki szerinte még szeret engem, és mindent meg fog tenni, hogy visszakapjon. Mondtam, hogy hiába próbálkozna, én már őt szeretem. De hajthatatlan, azt mondta, ha elmegyek, akkor vége.

Ti mit tennétek? Elmennétek ennek ellenére, vagy otthon maradnátok?

2016. jan. 31. 17:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
86%

8: abban más, hogy itt nem kettesben mennek, hanem egy céges túrázás, még csak nagyon nem is maradhatnak ketten, hogy félreérhető helyzetbe kerüljenek.

Kérdező, én elmennék, ha egyébként szeretnék. Már csak azért is, mert nem a kutyája vagyok, nem az apám, hogy megtilthasson nekem ilyen dolgokat. És őszintén szólva, ha ennyire nem bízik bennem, akkor jobb is, ha szakít. Mondjuk, én elég karakán jellem vagyok, simán kiállnék magamért ilyen helyzetben is. Értem én, hogy féltékeny, de egy céges túrán azért kis cég esetében is minimum 20 ember van ott, nehogy már mindenki mástól is eltiltson, csak mert az ex is ott lesz... Meg jól mondta az egyik válaszoló, dolgozni hogyhogy elenged? Az miben más akkor?

2016. jan. 31. 18:42
 12/23 anonim ***** válasza:
88%

Én, ha eleve is ez volt a tervem.

Először is nem vagyok már kiskorú és ő nem az apám/anyám.

Másodszor is, ha nem bízik bennem, az már alapból elb**ott dolog, ráadásul én nem tudok ezzel a ténnyel mit csinálni, ez az ő belső konfliktusa, amit rám vetít. Ha otthon maradnék a kezét szorongatva, akkor ugyan megnyugodna, de csak ideig-óráig. Azaz a probléma nem lenne elintézve.

2016. jan. 31. 18:48
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Kihagytam az első mondatból a lényeget: Én elmennék, ha eleve ez volt a tervem.
2016. jan. 31. 18:49
 14/23 anonim ***** válasza:
65%
Ha emiatt szakít, akkor minden másban is irányítani akarna. Mit tenne, ha céges kiküldetésbe kellene mennetek? Nincs egy kicsi önbizalomhiánya a párodnak véletlenül? Túlságosan fogni akar, akkor szokott valaki ennyire birtokló módon viselkedni. Ez egy céges túra, gyakorlatilag csapatépítőnek is lehet tekinteni. A cég akár azt is mondhatná, hogy kötelező a részvétel.
2016. jan. 31. 18:52
 15/23 anonim ***** válasza:
14%
HA elmész, le fog kúrni az exed. :D Ne menj el! Jogos.
2016. jan. 31. 19:01
 16/23 anonim ***** válasza:
49%
Én nem mennék el, hanem a pàromat vàlasztanàm. Nem azért, mert megtiltotta, habem mert én ilyen vagyok. Így is alig làtjuk egymàst, mert eltérő műszakban dolgozunk, örülnék hogy vele lehetek. De ez ÉN vagyok.
2016. jan. 31. 19:11
 17/23 anonim ***** válasza:
26%
11-es, mert egy előadáson csak ketten szoktak lenni, tényleg...
2016. jan. 31. 19:16
 18/23 anonim ***** válasza:
43%
Nem véletlen van ennyi válás.Rengeteg az egoista ember,aki csak hajtogatja,hogy neki nem parancsol senki,de a másik érzéseit nem veszik számításba,egy ilyen kis kérdésben sem képesek engedni.
2016. jan. 31. 19:20
 19/23 anonim ***** válasza:
18%

Arról azért remélem hallottatok már hogy egy párkapcsolat áldozatok árán marad fent sokáig. Látható a sok válaszból, hogy egy ilyen kijelentés után is, mint a kérdésben is látható a férfi részéről sok esetben dühöt és nagy ellentmondást váltott ki, egyes esetekben még szakító okot is ad. Na kérem szépen, nem véletlenek a rövid kapcsolatok, ha egyszerűen nem vesszük figyelembe a másik akaratát se és még csak kompromisszumokra se hajlandó egyik fél sem kötni.(A férfi kérése is abszurd, ez természetes)

Ebből is látszik hogy rengeteg az egoista ember és az empátia hiánya is valahol kibuggyan már egyes válaszok alatt. Egyszerűen a legtöbben képtelenek a másik ember helyzetébe beleképzelni magukat, vagy egyszerűen nem is akarják, csak élik a szerintük helyes világszemléletet. Jó, hát egyszer meglesz mindennek a böjtje emberek...csak ki kell várni!

2016. jan. 31. 19:40
 20/23 anonim ***** válasza:
77%

Elenged? Mi ez börtön?

Én a helyedben elmennék. Ha nem képes megérteni, hogy ez egy céges túra és nem egy orgia, akkor butuska.

Tovább megyek! Hol van akkor részéről a bizalom? Talán itt kéne kezdeni a sztorit....

2016. jan. 31. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!