Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Műkörmöt akar, miért értetlen?
Egy hisztis P a felesèged.
Jól reagáltad le :)
Majd lenyugszik, megcsináltatja magának, te meg vagy röhögsz az eredményen, vagy legyintesz egyet.
Műszempilla édes Istenem! :)
Póthajat nem akar? :D
Látom nagyon unatkozik. :D
Ha tovább durvul a helyzet, és egyre röhelyesebben néz ki, hagyd ott a p...ba, keress egy felnőtt nőt.
Gondolom, neked akart tetszeni, és most csalódott, hogy nem értékeled.
Egyébként nem értem ezt a pasihisztit a műkörmök miatt. Olyan, mint a körömlakk, csak nem kopik le az első mosogatástól, és nem törik le körme, amint valamihez odapöccen. Titeket csak azért zavar, mert benne van a névében, hogy "mű".
“Olyan, mint a körömlakk, csak...” Hát nagyon nem... mielőtt megkapom; igen, tudom, h vannak “szolid” műkörmök, de egyrészt az esetek 90%-ában vmi ótvar igénytelen 10 centis csillivilli izé van az ujjaitok végén, másrészt a “szolid” műköröm sem “természetes hatású”, hiába magyarázzátok be magatoknak. Az ilyen “épített” izékről méterekről ordít, h mű, olyan vastagok, mintha Ásóka évek óta ott lakna alattuk a haverjaival. Egyszerűen undorít, ez van.
Egyedül a géllakkot tudom a normális kategóriába sorolni (igen, tudom, h mi az), az még emlékeztet a sima körömlakkra, és nyilván előnyös, h kevésbé kopik.
18..jó lehet a kapcsolat ha kivágna emiatt.
Én nem szólok bele a párom kinézetébe. Ő sem teszi. Én testem, én hajam, én körmöm.
Nem kérdezek, bejelentem. Persze elmondhatja a véleményét.
Régen rossz egy kapcsolat ha ilyen dologhoz a másik engedélye kell. Nem 10 éves, nem vagy az apja.
Szíved joga elmondani a véleményed, neki meg annak ellenére megcsináltatni amit szeretne.
Másért is.
Nekem vékony a körmöm. Nem csak könnyen törik, de össze is vagdosok vele mindenkit. Szó szerint penge vékony. Nem győzöm reszelni, hogy ne vágjon a vége.
Egyébként szép a formája, világos, amíg ölbe tett kézzel ülök egész nap, addig szép.
Csak ki ér rá erre?
A gél lakk nem elég, kell alá egy vékony réteg zselé. Így viszont nyúzhatom: egész napos kertészkedés után elég egy kis körömkefe, szappan. Egyébként úgy nézek ki, mint Ásóka személyesen. Biztos örülne a kedves ügyfél, ha törött, zöld körmökkel mutatom, hogy hol tud aláírni. 😂
Hobbi szinten körmözök. Hidd el: A legtöbben normális hosszúságú körmöt kérnek. Nagyon ritka, aki igazán hosszút el tud viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!