Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Műkörmöt akar, miért értetlen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Műkörmöt akar, miért értetlen?

Figyelt kérdés
A feleségem kitalálta, hogy műkörmöt akar magának, és kikérte erről a véleményem. Mondtam, hogy én műköröm nélkül ismertem meg, nekem a műdolgok nem tetszenek - ezt már az elején leszögeztem. Azzal jött, hogy az szép, és miért nem fogom ezt fel. Persze műszempillát is szeretne... Ha már lúd. Én javasoltam a műmellet, az ajakfeltöltést, a póthajat, a vádliimplantátumot, és a fenékimplantátumot, hogy teljes legyen a kép, persze ironikusan. Nyilván megsértődött, és mindenféle idiótának nevez. Ti hogy kezelitek az ilyen helyzetet?
2019. márc. 12. 01:08
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
16%
# 10, a tökéletességre törekszem:) Van párom.
2019. márc. 12. 05:21
 12/31 anonim ***** válasza:
68%
A 7-esen en is röhögök már egy ideje 🤣🤣🤣
2019. márc. 12. 05:21
 13/31 peca1000 ***** válasza:
26%

Egy hisztis P a felesèged.

Jól reagáltad le :)

Majd lenyugszik, megcsináltatja magának, te meg vagy röhögsz az eredményen, vagy legyintesz egyet.

Műszempilla édes Istenem! :)

Póthajat nem akar? :D

Látom nagyon unatkozik. :D

Ha tovább durvul a helyzet, és egyre röhelyesebben néz ki, hagyd ott a p...ba, keress egy felnőtt nőt.

2019. márc. 12. 05:33
 14/31 anonim ***** válasza:
11%
Mivel megdugni nem tudsz, csak a röhögés maradt. :)
2019. márc. 12. 05:35
 15/31 anonim ***** válasza:
75%

Gondolom, neked akart tetszeni, és most csalódott, hogy nem értékeled.

Egyébként nem értem ezt a pasihisztit a műkörmök miatt. Olyan, mint a körömlakk, csak nem kopik le az első mosogatástól, és nem törik le körme, amint valamihez odapöccen. Titeket csak azért zavar, mert benne van a névében, hogy "mű".

2019. márc. 12. 06:26
 16/31 anonim ***** válasza:
65%

“Olyan, mint a körömlakk, csak...” Hát nagyon nem... mielőtt megkapom; igen, tudom, h vannak “szolid” műkörmök, de egyrészt az esetek 90%-ában vmi ótvar igénytelen 10 centis csillivilli izé van az ujjaitok végén, másrészt a “szolid” műköröm sem “természetes hatású”, hiába magyarázzátok be magatoknak. Az ilyen “épített” izékről méterekről ordít, h mű, olyan vastagok, mintha Ásóka évek óta ott lakna alattuk a haverjaival. Egyszerűen undorít, ez van.

Egyedül a géllakkot tudom a normális kategóriába sorolni (igen, tudom, h mi az), az még emlékeztet a sima körömlakkra, és nyilván előnyös, h kevésbé kopik.

2019. márc. 12. 06:40
 17/31 anonim ***** válasza:
33%
Konkrétan a CBA-a pénztáros +40 éves néninek is van műkörme.
2019. márc. 12. 06:41
 18/31 anonim ***** válasza:
33%
Én ertem a kérdezőt (nöként), szerencsére a párom megértette velem, hogy a nő nem ettől nő...mármint a műkörömtől. Mondjuk én soha nem is akartam a gondolata is riaszt, ő is kivágna a műkörmökkel együtt :-D
2019. márc. 12. 06:54
 19/31 anonim ***** válasza:
50%

18..jó lehet a kapcsolat ha kivágna emiatt.

Én nem szólok bele a párom kinézetébe. Ő sem teszi. Én testem, én hajam, én körmöm.

Nem kérdezek, bejelentem. Persze elmondhatja a véleményét.

Régen rossz egy kapcsolat ha ilyen dologhoz a másik engedélye kell. Nem 10 éves, nem vagy az apja.

Szíved joga elmondani a véleményed, neki meg annak ellenére megcsináltatni amit szeretne.

2019. márc. 12. 07:22
 20/31 anonim ***** válasza:
68%

Másért is.

Nekem vékony a körmöm. Nem csak könnyen törik, de össze is vagdosok vele mindenkit. Szó szerint penge vékony. Nem győzöm reszelni, hogy ne vágjon a vége.

Egyébként szép a formája, világos, amíg ölbe tett kézzel ülök egész nap, addig szép.

Csak ki ér rá erre?

A gél lakk nem elég, kell alá egy vékony réteg zselé. Így viszont nyúzhatom: egész napos kertészkedés után elég egy kis körömkefe, szappan. Egyébként úgy nézek ki, mint Ásóka személyesen. Biztos örülne a kedves ügyfél, ha törött, zöld körmökkel mutatom, hogy hol tud aláírni. 😂

Hobbi szinten körmözök. Hidd el: A legtöbben normális hosszúságú körmöt kérnek. Nagyon ritka, aki igazán hosszút el tud viselni.

2019. márc. 12. 07:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!