Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Műkörmöt akar, miért értetlen?
A műköröm is olyan mint a hajfestés. Ha nem várja meg mig lenő, akkor szép. Ha lenő, letörik, rém igénytelen.
Viszont, elég gyakran kell csináltatni így, ahogy a műszempillát is.
Ezekkel a dolgokkal csak ennyi a gond.
Persze, hogy a ti testetek és azt csináltok vele, amit akartok. Azonban egy dolgot azért vegyetek már figyelembe. A párotok nagy részben azért a párotok, mert tetszetek neki és viszont. Ha nem tetszetek egymásnak, akkor ugye nem is lennétek egy pár. Ha tudod, hogy a hapsid az elején egy koxkúra előtt áll és esze ágában nincs 120kg-ig megállni, akkor lehet, hogy fájó szívvel, de nemet mondtok a szálkás nyalka legényre vagy ugyan úgy elmondjátok, hogy nem tetszik, ha meg hiszti van azon, hogy nincs olyan opció, hogy nektek nem tetszik, arra ti is fogtok mondani valamit ugyan úgy.
Egy kapcsolatban pedig szerintem is üzen nekünk valamit. Ez pedig nem az, hogy a párunk pimasz módon szófogadatlan, hanem, hogy valami oknál fogva többé már nem akar nekünk tetszeni. Ez egy vörös zászló férfiak és nők szemében egyaránt és nem azért, mert én azt mondom, hanem mert így van.
32/f
Megmondtam volna neki, hogy nekem nem tetszik, és szépen ráhagynám, hogy ennek figyelembe vételével ő maga eldöntse, hogy mit tesz.
>Azzal jött, hogy az szép, és miért nem fogom ezt fel.
Itt megállítanám, és megmondanám neki, hogy ez nem így működik. Nincs mit felfogni ezen, neki tetszik, neked nem. és nem kell megegyeznie a éleményeteknek ahhoz, hogy lezárhassátok a témát.
Szóval jól tetted, hogy kiálltál a véleményed mellett, de igazán szükségtelen volt provokálnod, ha már eleve ilyen rosszul állt a dologhoz, te csak még rosszabbá tetted a helyzetet. Ha ő gyerekesen viselkedik, akkor abban a helyzetben legyél inkább te a felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!