Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Műkörmöt akar, miért értetlen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Műkörmöt akar, miért értetlen?

Figyelt kérdés
A feleségem kitalálta, hogy műkörmöt akar magának, és kikérte erről a véleményem. Mondtam, hogy én műköröm nélkül ismertem meg, nekem a műdolgok nem tetszenek - ezt már az elején leszögeztem. Azzal jött, hogy az szép, és miért nem fogom ezt fel. Persze műszempillát is szeretne... Ha már lúd. Én javasoltam a műmellet, az ajakfeltöltést, a póthajat, a vádliimplantátumot, és a fenékimplantátumot, hogy teljes legyen a kép, persze ironikusan. Nyilván megsértődött, és mindenféle idiótának nevez. Ti hogy kezelitek az ilyen helyzetet?
2019. márc. 12. 01:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
59%
Most hiába jöttök azzal, hogy X, Y-nak is van műkörme, ha a kérdezőnek nem tetszik. Bakker, a felesége véleményt kért, el mondta, NEM? Miért kötelessége a kérdező lnek, hogy tetszen az ilyesmi? Az én vőlegényem is elmondtam, mi a vélemény le ezekről, de attól még lehetne műköröm, ha akarnék. Lesz is, idén az esküvőnkön. Amúgy meg akinek egy csepp humora is van, az ezen az ironizáláson jön nevetett volna, nem pedig megsértődik, mint egy óvodás.
2019. márc. 12. 08:03
 22/31 anonim ***** válasza:
38%
Miért ne próbálhatná ki? Bunkó vagy, hogy kigúnyoltad!!!! Persze...akkor már ne is fesse magát, ne járjon csinos ruhákba, csakhogy megfeleljen a férjecskéjének! Zsákot ne húzzon a fejére esetleg?
2019. márc. 12. 08:12
 23/31 anonim ***** válasza:
42%
Fogadd el, azt csinál a testével amit akar. Ez így szokott lenni. Műköröm, póthaj, műcici, stb. Kinek mi. Ezektől majd szép lassan jön az elhidegülés, egymás mellett élés mint lakótárs, még egyiktek bele nem un és lelép.
2019. márc. 12. 08:34
 24/31 anonim ***** válasza:
53%
keményen adjátok elő :D a műköröm lehet tök csinos is, mindenféle vendég igény van. szerintem egy női kéz akkor a legcsinosabb, ha van rajta vagy géllakk, vagy műköröm, mert igényes. ritka a szép természetes köröm. nekem pl egészségügyi okokból is fontos, de lefogadom, hogy sokaknak eszébe sem jut, hogy ilyen is létezik. :) a műszempilláról meg annyit, hogy nekem a sajátom akkora, hogy mindenki azt hiszi mű, de egyébként a kolléganőm olyan műszempillát rak, hogy az életben nem mondod meg róla, hogy az nem igazi. luxusnak számít, de ezek igazából már tök alap dolgok, ha van rá lehetőség miért ne kegyünk még szebbek? az önértékelésünk is sokkal jobb, ha szebbnek látjuk magunkat. :) én festem a hajam, sminkelem magam, van műkörmöm, és k***ajól nézek ki, és örömmel nézek tükörbe. szerintem ezt ne akard megvonni a feleségedtől, hidd el, ha ő jobban érzi magát, te is jobban fogod ;)
2019. márc. 12. 08:45
 25/31 anonim ***** válasza:
40%
A műköröm alap manapság,attól még nem lesz semmi baja
2019. márc. 12. 08:54
 26/31 anonim ***** válasza:
66%
Nekem nem jött be a műköröm.Tonkrette a sajatom,elvekonyodott nagyon meg 3 felé vált.Nekem gyorsan növő,erős kormom van,csak a kíváncsiság meg szép nagyon,viszont soha többet.
2019. márc. 12. 09:07
 27/31 anonim ***** válasza:
63%

A műköröm is olyan mint a hajfestés. Ha nem várja meg mig lenő, akkor szép. Ha lenő, letörik, rém igénytelen.

Viszont, elég gyakran kell csináltatni így, ahogy a műszempillát is.

Ezekkel a dolgokkal csak ennyi a gond.

2019. márc. 12. 09:33
 28/31 anonim ***** válasza:
60%
Fel kellene világosítani, hogy ocsmány és kifejezetten prolis dolog a műköröm. Amúgy meg mindig elgondolkodtató, amikor a pár egyik tagja feltűnően meg akarja változtatni a megjelenését, mert ez MINDIG azt jelenti, hogy valaki másnak akar tetszeni. Szóval érdemes résen lenni...
2019. márc. 12. 11:18
 29/31 anonim ***** válasza:
70%

Persze, hogy a ti testetek és azt csináltok vele, amit akartok. Azonban egy dolgot azért vegyetek már figyelembe. A párotok nagy részben azért a párotok, mert tetszetek neki és viszont. Ha nem tetszetek egymásnak, akkor ugye nem is lennétek egy pár. Ha tudod, hogy a hapsid az elején egy koxkúra előtt áll és esze ágában nincs 120kg-ig megállni, akkor lehet, hogy fájó szívvel, de nemet mondtok a szálkás nyalka legényre vagy ugyan úgy elmondjátok, hogy nem tetszik, ha meg hiszti van azon, hogy nincs olyan opció, hogy nektek nem tetszik, arra ti is fogtok mondani valamit ugyan úgy.

Egy kapcsolatban pedig szerintem is üzen nekünk valamit. Ez pedig nem az, hogy a párunk pimasz módon szófogadatlan, hanem, hogy valami oknál fogva többé már nem akar nekünk tetszeni. Ez egy vörös zászló férfiak és nők szemében egyaránt és nem azért, mert én azt mondom, hanem mert így van.

32/f

2019. márc. 12. 11:36
 30/31 anonim ***** válasza:

Megmondtam volna neki, hogy nekem nem tetszik, és szépen ráhagynám, hogy ennek figyelembe vételével ő maga eldöntse, hogy mit tesz.

>Azzal jött, hogy az szép, és miért nem fogom ezt fel.

Itt megállítanám, és megmondanám neki, hogy ez nem így működik. Nincs mit felfogni ezen, neki tetszik, neked nem. és nem kell megegyeznie a éleményeteknek ahhoz, hogy lezárhassátok a témát.

Szóval jól tetted, hogy kiálltál a véleményed mellett, de igazán szükségtelen volt provokálnod, ha már eleve ilyen rosszul állt a dologhoz, te csak még rosszabbá tetted a helyzetet. Ha ő gyerekesen viselkedik, akkor abban a helyzetben legyél inkább te a felnőtt.

2019. márc. 12. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!