Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nektek ez beleférne a spórolásba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez beleférne a spórolásba?

Figyelt kérdés
Megbeszéltük h spórolunk erre ő kb.25ezret költött el kézműves anyagokra a lakás húsvéti dekorációjához..Ezt persze később is tudja használni, mert ő fogja elkészíteni a díszeket.
2019. márc. 6. 09:12
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Nekem beleférne.

Kérdés, hogy ti miben egyeztetek meg? Megbeszéltétek, mennyit tesztek félre? A félretett közösből vett ki erre, vagy a saját pénzéből költött rá? Stb.

2019. márc. 6. 09:56
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Sokat számít, miben egyeztetek meg, mert ez nem mindegy.

Nekem a megtakarításból kivenni is belefér, ha megtérül, és ha olyan, ami már régóta tervben van, mint például most a kamera volt, vagy a radiátorcsere, ablakcsere lesz. Ha neki a kézműves anyagok olyan hobbit jelent, amiből adott esetben még pénze is lehet, referenciaként mutogathatja, lehet, hogy úgy gondolta, hogy ez a költség most megéri. Nem tudom, mennyit szoktatok költeni, mennyiből gazdálkodtok, mi a célja a spórolásnak, és alapvetően hogyan bántok a pénzzel, mibe fektettek be... stb.

2019. márc. 6. 10:14
 13/36 anonim ***** válasza:
50%

1: Az a minimum, hogy előre szól az ilyesmiért!

2: Pénzt keres ezzel? Jóval többet, mint 25e?

Ha nem, akkor ez bizony pazarlás volt!

Persze ezt is meg lehet beszélni, ha neki ez a szíve vágya - de akkor egyértelműen meg kell beszélni, hogy ez NEM spórolás!

2019. márc. 6. 10:24
 14/36 anonim ***** válasza:
63%
Nekem sem férne bele, még 5.000Ft-ot is sokallok ilyesmire.
2019. márc. 6. 10:24
 15/36 anonim ***** válasza:
Mire spórol tök? A megèlhetèserek múlik rajta? Mit beszèltetek meg, mennyit tesztek fèlre havonta?
2019. márc. 6. 10:34
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés mire spóroltok? Idén "csak" kt hét karibi nyaralás férne bele három helyett, vagy pl lakásra. Meg mennyit tesztek félre? 250-et és abból ment el ennyi, akkor ok, ha 50-et akkor nem.
2019. márc. 6. 10:40
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért mondom... aki a #13-ast lepontozta, az hogyan él?

A másik:

"Megbeszéltük h spórolunk"

Ez neked KONKRÉTAN mit jelent? Mit beszéltetek meg: min és hogyan fogtok spórolni?

HA SEMMIT, akkor ez általában azt jelenti mindkét fél részéről, hogy spóroljon a másik!

Igaz?

Hiszen te idáig sem pazaroltál...

és ő is ugyanezt gondolja magáról.

NA, ÍGY aztán sehol se lesz spórolás!

2019. márc. 6. 12:22
 18/36 anonim ***** válasza:
47%

Sőt, még egyet el tudok képzelni:

azért is költhette most el ezt a pénzt, mert azt gondolta, hogy most aztán nagy spórolás jön, na akkor előtte ezt még gyorsan elköltjük, mert később nem lesz rá alkalom!

Van, akinek égeti a kezét a pénz.

2019. márc. 6. 12:43
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem férne bele. Szép és jó dolog a dekoráció, én is szeretem váltogatni évszaknak/ünnepnek megfelelően, de 25 ezer sok. De ha nektek olyan a fizetésetek, vagy így is tudtok annyit félretenni, amennyit akartok, akkor nem kell beleőle nagy ügyet csinálni.
2019. márc. 6. 12:49
 20/36 A kérdező kommentje:

Igazából a sajátjából költötte. De megbeszéltük azt h közösen is teszünk félre de mindenki a lehető legtöbbet hagyja még a megbeszélteken felül.

Szeret maga csinálni díszeket, ez a hobbija. Kemény szines papírt, fonalakat stb vett, amit más ünnepkor is tud díszhez használni.

2019. márc. 6. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!