Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek beleférne, hogy mielőtt összejöttök végleg a nagy Ő-vel előtte kb. fél évig kavarjon a nővéretekkel/húgotokkal is?
Egy testvérpár közül a fiatalabbikkal (23) tervezünk hosszútávú kapcsolatot, egyelőre még csak összejárunk és beszélgetünk napi szinten neten. A nővére (25) szintén nagyon jó nő, mindketten szép 180 centis vékony álomnők. Nos, az a helyzet, hogy a nővére nemrég szakított a pasijával (állítólag miattam is, mert általam jött rá, hogy az a pasi nem az igaz szerelme...) és elvileg a barátnőm nővére is teljesen rám van flesselve, együtt szokták nézegetni a beszélgetéseinket meg elemezgetni engem, hogy milyen csuda jó pasi vagyok. Mindenről tud a nővére ami kettőnk közt zajlik. Szóval biztos forrásból tudom, hogy nagyon tetszek mindkettőjüknek. Bár nagyon hasonlítanak egymásra, mégis különbözőek. Ilyen szempontból a változatosság nem ártana, mivel egy teljesen más nővel is szeretkezhetnék. Az egyik ilyen művészlélek, érzékeny de mégis erőszakos típus a másik nő meg az a lágyabb, nőiesebb, dorombolós cica típus. És arra gondoltam, hogy ha már ilyen jó pasi vagyok, akkor hadd dughassam már mind a két nőt egy darabig xD
Szerintetek ez végzetes hiba lenne, ha elkezdeném dugni a nővérért is? Nem kell olyan sokáig, elég fél év aztán úgyis megunom, és akkor belemennék hosszútávú kapcsolatba is a jelenlegi barátnőmmel (a fiatalabbal), akár gyereket is vállalnék. De nem lesz gáz, hogy előtte fél évig dugtam a testvérét?
Az én esetemben, ha egy férfi ráizgulna a kishúgomra, elcsalnám az erdőbe, eltörném az összes csontját egy szegecses baseball ütővel, a farkát annyiszor rúgnám meg, míg csak egy véres csomó maradna belőle, majd ha már csak lélegzik a nyomorult, akkor leönteném benzinnel és felgyújtanám. Majd szólnék a faternak, hogy a kis tábortűz után segítsen elkaparni a tetemet. Szerintem örömmel besegítene. És másnap mosolyogva kelnék, hogy ma milyen csodálatos napunk van, egy pedofillal kevesebb!
A húgom csak 11 éves!
Esetedben annyi módosító tényező van, hogy lehet kívül csinos vagy de a lelked neked is romokba hever. Így viszont nemhogy 2 nőt, de egyet sem fogsz hosszú távon boldoggá tenni. Tehát tök mindegy melyiknél próbálkozol be, hogyan, mennyi az esélyed... ebből te nyertesként nem fogsz kijönni!
Ilyen ket csoda csak egy tokeletes genallomanyu milf anyukabol johetett vilagra es en a helyedben bevennem a nagyit is, ha mar....mindezt videozhatna az apjuk (na who is your daddy) es akkor a f@rkad szamara hasznosan tolthetnetek a csaladi esemenyeket. Mondd te normalis vagy?
Korantsem vagy parkapcsolatra kepes.Sejtesem szerint ez fel ev felredugas utan sem fog valtozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!