Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek beleférne, hogy mielőtt összejöttök végleg a nagy Ő-vel előtte kb. fél évig kavarjon a nővéretekkel/húgotokkal is?
Egy testvérpár közül a fiatalabbikkal (23) tervezünk hosszútávú kapcsolatot, egyelőre még csak összejárunk és beszélgetünk napi szinten neten. A nővére (25) szintén nagyon jó nő, mindketten szép 180 centis vékony álomnők. Nos, az a helyzet, hogy a nővére nemrég szakított a pasijával (állítólag miattam is, mert általam jött rá, hogy az a pasi nem az igaz szerelme...) és elvileg a barátnőm nővére is teljesen rám van flesselve, együtt szokták nézegetni a beszélgetéseinket meg elemezgetni engem, hogy milyen csuda jó pasi vagyok. Mindenről tud a nővére ami kettőnk közt zajlik. Szóval biztos forrásból tudom, hogy nagyon tetszek mindkettőjüknek. Bár nagyon hasonlítanak egymásra, mégis különbözőek. Ilyen szempontból a változatosság nem ártana, mivel egy teljesen más nővel is szeretkezhetnék. Az egyik ilyen művészlélek, érzékeny de mégis erőszakos típus a másik nő meg az a lágyabb, nőiesebb, dorombolós cica típus. És arra gondoltam, hogy ha már ilyen jó pasi vagyok, akkor hadd dughassam már mind a két nőt egy darabig xD
Szerintetek ez végzetes hiba lenne, ha elkezdeném dugni a nővérért is? Nem kell olyan sokáig, elég fél év aztán úgyis megunom, és akkor belemennék hosszútávú kapcsolatba is a jelenlegi barátnőmmel (a fiatalabbal), akár gyereket is vállalnék. De nem lesz gáz, hogy előtte fél évig dugtam a testvérét?
Iskolapélda arra, hogy kell elbukni két jó nőt, mert nem tudsz uralkodni a f..on.
A fiatalabb pár hét alatt tálal helyetted jobbat (Nem lesz nehéz!) Az idősebb meg nem fog komolyan venni ezek után, tényleg csak egy kis szex, aztán lapát.
Arra is számíts, hogy lánytestvérek le szokták tesztelni a pasikat, hogy mennyire hűséges. Csúnya bukta lesz, aztán egyikkel se fogsz dugni.
Annyira hülyeség a kérdés. Van, hogy a tesóm párjára azt mondom tök helyes, milyen kedves, és nagyon örülök hogy ilyen normális pasija van. Viccből akár azt is mondhatja a tesód, hogy irigykedik, de ha normális a csaj, akkor alapból hiába fogsz bepróbálkozni nála, visszautasít bármilyen "jó pasi" vagy, hisz a húga barátja vagy, és be is márt nála egyből.
Amit meg is fogsz érdemelni.
Ilyenkor de örülök, hogy nem vagyok egy filigrán szépség! Legalább az ilyen takonygerincű férgek elkerülnek.
Kérdező, de rábaxnál velem, se párduc testű tesóm nincs(semmilyen nincs) és én se vagyok az :D
Ha jót akarsz első sorban magadnak és másnak is, ne alapíts családot! Felületes vagy, takonygerincű. Mégis milyen apaminta lennél?
Csináld okosan.
Ha ott állnak egymás mellett, és mosolyognak rád, főleg ha hosszan, akkor viccesen mond nekik:
Úgy néztek rám, mint ha le akarnátok teperni! :)
Várj pár másodpercet, és mond azt vigyorogva, hogy csak hülyéskedtél.
Ne is hozd fel többet.
Ők fognak megkeresni téged, úgy, hogy a másik nincs ott, és megkérdezik, hogy komolyan gondoltad e, te benne lennél e ilyenbe.
Mond azt, hogyha ez náluk, szokás, és mindketten szeretnék, és egymás tudtával és beleegyezésével lehet, részedről nincs akadálya.
De ha ez nincs így, akkor te nem forszírozod, nagyon jó a mostani felállás is, sőt ez a normális, de semmi jónak nem vagy az elrontója. A végén cinikus mosoly.
Így megtarthatod a nődet is, sőt, lehet, hogy teljesül az álmod, és osztoznak rajtad.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!