Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nektek ez beleférne a spórolásba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez beleférne a spórolásba?

Figyelt kérdés
Megbeszéltük h spórolunk erre ő kb.25ezret költött el kézműves anyagokra a lakás húsvéti dekorációjához..Ezt persze később is tudja használni, mert ő fogja elkészíteni a díszeket.
2019. márc. 6. 09:12
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
63%
Hát nem örülnék neki... Ha megbeszéltük, hogy spórolunk, akkor spórolunk. Én személy szerint nem költenék egy forintot sem ilyesmire, de ha már mindenképpen kell, max. 5000ért ráhagynám, 25ezerért már nem férne bele, hogy szó nélkül megálljam.
2019. márc. 6. 09:16
 2/36 anonim ***** válasza:
80%
25 ezretdekorációra? mit vett, aranytojást? :D
2019. márc. 6. 09:17
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem férne bele. A dekoráció a külsőnek szól, sima esztétika, rongyrázás, mint egy márkás nagyon drága ruhadarab. Ha megbeszéltük, h spórolunk, akkor nincs rongyrázás. Max. pár apró jelképes dísz ajtóra, asztalra a húsvét tiszteletére, de nem 25 ezer Ft. A spórolás pont azt jelenti, h mindenből megpróbálni minimalizálni, visszafogni a kiadásokat...
2019. márc. 6. 09:24
 4/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha ki tud termelni ugyan ennyit a malacperselybe is,akkor szíve joga,költsön olyan porfogóra amire csak szeretne.Ha őt ez teszi boldoggá.

Ha viszont nem,akkor beszéld meg vele,hogy ez hiâba volt,idén elmarad a locsolkodás.

2019. márc. 6. 09:25
 5/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán számít, hogy nekünk belefér-e. Ha nekem bele is fér, nem biztos, hogy nektek igen. Ez is olyasmi, amit meg lehet beszélni, lehet kompromisszumokat kötni.

Én így közelítenéme meg: pontosan mit beszéltetek meg a spórolással kapcsolatban? Megegyeztetek konkrét dolgokban és számokban? Ha nem voltak lefektetve a szabályok, akkor lehet, hogy a párod egyszerűen kevésbé gondolta komolyan, és nyilván más dolgok fontosak neki, mint neked. Érdemes ezt tisztázni, hogy ugyanazt értsétek a spórolás alatt. Ha voltak szabályok, de megszegte ezeket, akkor viszont beszélgessetek el, hogy miért, a minimum az lenne, hogy ilyenkor előre szól és kikéri a véleményedet.

2019. márc. 6. 09:26
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Előbbi hszólásom persze átlag magyar keresetre szól. Ha ti átlag feletti keresettel rendelkeztek, akkor az arányait kell megnézni a kiadásnak a bevételhez. Lehet nálatok 25 ezer Ft apró pénz, akkor nem szóltam. :)
2019. márc. 6. 09:28
 7/36 anonim ***** válasza:
23%
65 ezret adtam ki egy videó kamerára nemrég, mert ennyiért nem fogok hozzájutni máskor, hosszú távon pedig megtérül, mert használom, már többször felkértek rendezvényen videózni, csak nem volt hozzá rendes kamerám, így a minőség sem volt igazán jó, most találtam árban is számomra megfelelőt, és tudok olyan minőséget rögzíteni, amiért már fizetnek is, amúgy meg nem szórom a pénzem, ez egyszeri kiadás volt, illetve inkább befektetés, hosszú évekre.
2019. márc. 6. 09:35
 8/36 anonim ***** válasza:
74%
Nekem bele.
2019. márc. 6. 09:45
 9/36 anonim ***** válasza:
51%

Befektetni akkor lehet, vagy célszerű, ha van megtakarítás. Megtakarítás meg akkor van (nagyobb tételben), ha spórolsz.

A prioritás a lényeg. Mi a fontos. A spórolás időszakában nem kifelé kell élni, a dekoráció luxus.

2019. márc. 6. 09:47
 10/36 anonim ***** válasza:
76%

Mit jelent az, hogy spórolás? Megbeszéltétek, hogy mennyit tesztek félre havonta? És mi van, ha jövő hónapban meg többet tesz félre?

Gondolom nem kenyérre kell a spórolás, hanem valami nagyobb célért.

Ez csak egy egyszeri kiadás volt, nem a világ vége.

Belefér.

2019. márc. 6. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!