Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még beleférne nektek egy párkapcsolat mellett?
A helyzet az, hogy van egy nagyon jó férfi barátom, aki iránt valójában többet érzek, de soha semmilyen szerelmi szálon nem akartam felé közeledni, mert a párommal felépítettünk már egy életet, és igazság szerint harmonikus a kapcsolatunk, csak túl sokat dolgozunk együtt, így a kapcsolatunk elkezdett a munkáról szólni.
A férfi barátom viszont egy elvileg boldog, bár kicsit bonyolult párkapcsolat első hónapjait éli, ezalatt kerültünk mi is közel egymáshoz, bár sejtelmem se volt róla sokáig, hogy ő ezalatt egy másik nőhöz közeledik, akinek a végét járja a házassága, és nemrég meg is lépte a szétköltözést.
Tehát mindketten párkapcsolatban, az enyém túlságosan is működik, és túl sok minden múlik rajta, hogy csak úgy egy fellángoló érzés miatt, borítsam az éveket. Úgyhogy próbálom inkább a barátot látni. Ő viszont egy boldog kezdődő kapcsolatban, ami elől elhárultak az utolsó akadályok is.
A helyzet az, hogy ennek ellenére sokat beszélgetünk, találkozunk, fontosak vagyunk egymásnak, és én ilyen kapcsolatban maximum egy búcsúölelés, vagy két puszi erejéig létesítek fizikai kapcsolatot, de ő hetek óta egyre erősebben kezdeményez ölelést, kézfogást, egymáshoz bújást egy padon. Leszögezném, szexualitás ezekben sosincs, mégis sokszor úgy érzem túllépjük azokat a határokat, amik egy párkapcsolatba még beleférnek. Mivel én igyekszem barátkén tekinteni rá, nem kezdeményezek semmi ilyesmit, de ő rendszeresen magához húz, ha tudja, hogy magam alatt vagyok akkor még inkább, ilyenkor kérdés nélkül úgy nézünk ki idegen számára mint egy pár.
Szerintetek ez még belefér a vigasztalás kategóriába? Kevésbé vagyok érintés központú a kapcsolataimban, ezért is vet fel bennem kérdéseket a dolog, valaki, aki szeret akár laza kapcsolatokban is ölelkezni, annak ez még nem sok?
Azt tudod ugye hogy ettől már csak egy hangyányira van az hogy beléd tolja a farkát? Ha mondjuk ez az ölelgetés egy lakásban kettesben történik akkor nagyon könnyen elborul az ember agya és utána jönnek az események sorra de akkor már nem vagytok urai a helyzetnek. Tapasztalatból mondom, ez egy veszélyes helyzet.
Ráadásul ti további 2 emberrel játszotok akik nem kérnek ebből a játékból.
Párkapcsolati problémák topic
tegnap 23:08
"Hogyan jöhetnék ki ebből?
A férfi, akit szeretek, de csak baráti kapcsolatban állunk összejött valakivel. Rég sejtettem, de pár napja bevallotta. Egy házasságából kifele tartó idősebb nővel, akitől valamennyire féltem is, hogy érzelmileg kihasználja, és csak egy ideiglenes kiútnak használja, hogy legyen hová lépni a szakadék helyett."
(...)
"A történethez az is hozzátartozik, hogy nekem is van egy meg is lévő meg nem is lévő párkapcsolatom. Emiatt természetesen még rosszabbul érzem magam, amiért úgy, hogy nekem van valakim, mégis mást szeretnék, úgy hogy én nem is adom meg neki azt, amit egy párkapcsolat. Ezért is nem léptem, nem adtam jelét annak mit érzek. Egyszerűen nem akartam játszani vele, ha nem lehet a dologból semmi."
(...)
" ha kettesben vagyunk átölel, fogja a kezem, összebújva ülünk a padon, vagy a buszon, hosszan magához szorít, amiket minden alkalommal ő kezdeményez, és az érzéseim miatt, ha bár ilyet nem kezdeményezek, de sose utasítom vissza."
ezt is te írtad ki szerintem.
ha nem, akkor beszélgess el a sorstársaddal.
Nem fér bele.
A haverod gondolom kidobta az előző csaja, és most azzal ápolja az egojat, hogy minél többször meg akarja mutatni magának, hogy ő le tud kapni bármennyi csajt
Ha az én páromnak lenne ilyen kicsit mégsem haver haverja, mehetne isten hírével hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!