Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat mellett mennyi igényetek van az egyedüllétre?
Pont annyi jut, amennyire van.
Hetente egy napot vagyok úgy otthon, hogy reggeltől estig egyedül, nagyon jó érzés, feltölt. A többi napon ugye mindketten dolgozunk, hétvégén pedig otthon együtt.
Introvertált vagyok, nekem ez így pont jó.
24n
Nem egyedüllétre, csak a dolgaimra. Olyannal nem jönnék össze, aki nem hagy tanulni, dolgozni meg edzeni. Összeköltözés nélkül emiattcsak heti 2x tudnánk találkozni, mert azzal, ha lemondanék a számomra fontos dolgokról, magamról mondanék le... Ha meg együtt laknánk, akkor nem zavarna, hogy a nyakamon lóg, mikor épp otthon vagyok. Csak engedjen le edzeni, a barátaimhoz meg hagyjon békében a munkámat végezni. Az nem zavar, ha ezeken kívül velem van mindig és mindig velem alszik pl.
Bár én hasonló mentalitású embert akarok párnak. Nem kezdenék olyannal, aki nem dolgozik napközben és nincs hobbija, amit ő is rendszeresen űz, vagy barátai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!