Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mindenhol én fizetek, kihasznál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenhol én fizetek, kihasznál?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot,kb 6 hónapja.

2 hónapja járkálok át hozzájuk.

A barátom 27,én 25 éves vagyok.

A srác még a szüleivel él.

Én ritkán járok át,de mostanában,mindennap ott vagyok,a szüleitől megkérdeztem nem-e kéne adom pénzt vagy a rezsibe,azt mondták,majd ha oda költözök.

Mindennap főzök náluk a barátomnak.

De nem is ezzel van a baj.

Meló után mindig jön értem,és elmegyünk bevásárolni,ugy pakol a kosárba,hogy megse kérdezi van-e nálam annyi pénz??2000 ft os poharakat vesz még magának,chips,csoki,üdítők,minden.. mindennap ott hagyok a boltba min 15.000-ft ot. Múltkor én tankoltam neki a kocsijába.

Most hétvégén elakart menni boltba,de mondtam neki,hogy nincs pénzem,megint pakol a bevásárló kocsiba,de amit magának nem venne márkás majonéz,6 db pizza mintha 1 hónapra vásárolna,vesz magának tusfürdőt minden,hát mondom csak ő fizet,meg a cola colás poharak amire nem adna ki 2000 ft ot.

Oda értünk a kasszához,és állunk mind a ketten,hogy most mi van ki fizet?

Nála nincs pénz,na mondom de jó,még jó,hogy volt nálam eltéve pénz.

De Már elegem van ebből nagyon!!

Mindig mondja,hogy főzzünk ezt meg azt,de már nem merek

Mert abba nem csak a kaja van benne,hanem az ő hülyeségei.

2 hete is elmentünk az Auchanba,megvettem magamnak Valentin napra amit szerettem volna képeslapot,ő meg gyűjti a kocsikat,és neki megtetszett egy 20.000 ft.

A kasszánál megint én fizettem,az ár kódot nem olvasta be a kassza gép,elment egy másik árukódért,addig a kasszás nénivel beszéltem,és kérdezte,hogy magamnak vettem meg a képes lapot? Mondom igen,vissza jött a barátom,és mondta,látja ez a lány vesz magának kocsit,maga meg egy képes lapot nem tud venni neki?:D

Pedig van a barátomnál is pénz,mert szoktam látni.

Amit főzök(abból egyébként nem szoktam enni,max 1 tányér) abból ő is szed nekem,kb egy macska adagnyit.

2019. márc. 5. 14:18
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Egyèrtelműen kihasznál, mert hagyod magad. Mièrt nem nyitod ki a szád, ès mondod meg neki, hogy nem vagy hajlandó finanszírozni ilyen mèrtèkben ezeket a bevásárlásokat?

Eleve nem főznèk neki minden nap, max ha tènyleg ő is kiveszi a rèszèt a főzèsből. Amúgy èn is azt mondanám, hogy az ilyen ingyenèlő bunkót dobd ki a fenèbe. Ha nem akarod, akkor még vedd kezedbe az irányítást. Úgy menjetek vásárolni, hogy leszögezed, hogy csak a kajára valót vagy hajlandó fizetni, annak is csak a felèt, úgyhogy mindketten külön bevásárlókocsival mentek. Ès külön rakjatok a szalagos is, ennyi. Te menj előre, ès mire ő fizet, te menj is el a pènztartól, hogy esèlye se legyen bejátszani, hogy nincs nála pènz. Ha mègis megteszi, akkor se fizesd ki, így járt, boxolja le a pènztárossal, a karjára valót te megvetted, aztán ennyi.

2019. márc. 5. 16:47
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj! Egy ilyen családba beköltözöl a bőrödet lenyúzzák, ott már a családnak is főzhetsz, vásárolhatsz, fizetheted a rezsit stb. Aztán ahogy írod kapsz egy macska adagnyi kaját... Pfff csőgáz
2019. márc. 5. 17:06
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

Össze kell boronálni Balázskával! Ideális nő lennél neki, nem nyafogsz lakásért, kocsiért, nem érdekel mennyi a fizetése, és még te pénzeled.

Ő is tud annyit nyújtani, hogy kizabál a fizetésedből, és van szex.

Korban is passzoltok.

Hajrá!

2019. márc. 5. 17:52
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Neked komoly önértékelési problémáid vannak, ha egy ilyen embert elviselsz. Normális ember nem csinál olyat, mint a kisgyerek.
2019. márc. 5. 18:41
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a sztori igaz, nálad nagyobb hülyét nem hordott még hátán a Föld.
2019. márc. 5. 18:59
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez már csak egy hozzáfűznivalóm van, bő 3 oldal után: mégis mi a halál kék eres fallosza tetszett meg egy ilyen sóher, naplopó fickóban? Persze, csak ha a kinézetén felül volt bármi is, ami megfoghatná az embert.

Úgy őszintén!

2019. márc. 5. 20:32
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Egymásnak valóak vagytok mit ne mondjak..
2019. márc. 6. 21:56
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

nekem is volt ilyen párom, hamar lepattintottam...

annyiban volt más hogy én két gyerekes anyukaként ismertem meg ő otthon lakott a szüleivel de tripla annyi volt a keresete mint nekem, én mondtam neki hogy nem állok jól anyagilag, és ha neki van külön igénye erre arra pluszra akkor vegye meg magának pl : coca cóla, meg pia ami napi szinten kellett, de volt hogy velem fizetette ki nálam volt 3000 forint, nála pedig 150 ezer forint akkor kapta meg afizuját és velem fizetette ki a pénztárnál a csipszet kólát stb amit magamnak és a gyerekkenek se vettem volna meg.... egy idő után besokalltam és elküldtem melegebb éghajlatra..

2019. márc. 13. 09:54
 39/41 anonim ***** válasza:
Mi újság kèrdező, sikerült vele elbeszèlgetned erről?
2019. márc. 13. 10:36
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, epp 30 ezres kisvasutat vasarol epp neki.
2019. márc. 13. 10:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!